Migren Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 Witam, Mam pytanie odnośnie monitora AOC CU34G2X. Ktoś z Was go testował? Brać czy jest coś lepszego w tych pieniądzach? Komputer ma być głównie pod gry i filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assain333 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Też myślę nad tym monitorem i w podobnej kasie chyba nie ma nic lepszego :) Będę ryzykował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migren Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ja mam jeszcze jakieś dwa tygodnie na zdecydowanie wiec daj proszę znać jak się sprawuje:) Chciałem mieć 21:9 ale dobre opinie zbiera Lenovo Legion Y27Q-20 i LG 27GL850-B ewentualnie Aurus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turelja Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 witam od paru dni mam monitor Monitor AOC CU34G2X ,nie zmieniałem nic w ustawieniach ,obraz ok ,a chyba o to chodzi...mam pytanie,jaka karta byłaby najlepsza do niego ,żeby wyniki były najlepsze ... proszę o odpowiedź ,pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...