yeyoo Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam, szukam monitora 24 do kwoty max 700zl. Rozdzielczosc Full Hd. Musi miec hdmi lub DP. Monitor z przeznaczeniem praca / gry 70/30%.Patrzalem za Acer Nitro VG240YBMIIX ale juz trudno go kupic w sklepach stacjonarnych. Jakies ciekawe alternatywy? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Z tego co widzę to ww. monitor jest dostępny w x-kom czy morele za 550 zł , x-kom ma salony w całej polsce , morele ma punkty odbioru zamówień interentowych . Sprawdź sobie na stronie x-kom czy monitor jest aktualnie dostępny w mieście w którym mieszkasz lub najbliższym ze sklepem tej sieci . Chyba że chcesz kupić go w normalnym sklepie stacjonarnym albo jakimś elektromarkecie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiem, ze to ciut drozej niz deklarowalem ale czy warto doplacic do AOC C24G1?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...