Skocz do zawartości
Beavis

MoBo Gigabyte GA-7NNXP nForce2

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem kupna plyty glownej... przez dlugi czas bylem zdecydowany na (wyprobowanego?) EpoX'a 8RDA3+ az tu nagle zauwazylem ta Gigabyte GA-7NNXP nForce2.

Dlatego tez chcialbym dowiedziec sie czy jest ona warta swojej ceny poniewaz znacznie przewyzsza kosztami wspomnianego EpoX'a? Dodam ze jezeli chodzi o dzwiek tio raczej pozostane na SB Live :) wiec jedna kategoria porownawcza mniej.

Ewentualnie po jej zakupie dorzuce proca Barona 2800.

No i oczywiscie mam zamiar krecic :D

Jeszcze tylko linki:

Gigabyte GA-7NNXP nForce2 - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7329

EpoX 8RDA3+ - wszyscy go juz znaja :P

Dzieki z gory :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W suemie nie jest tak źle jak słyszałem... ba jest nawet bardzo dobrze!!!

Tylko sory, w życiu bym nie dal za tą płyte 895zł... To jest jakaś paranoja!!! Wolałbym zdecydowanie Epoxa, Solteka lub Abita ....

CENA-SZOK!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma podobna plyte tylko ze bardziej okrojona ;), brak sata, raidu oraz dpvrm :), ogolnie wszystko szybko smiga :) a podkrecac nie mam ochoty bo sie troche boje jak jakims cudem spalil mi sie athlon 2100+ i ga 7vrxp 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie mam taki zamiar :-) Ma dokładnie takie wyposażenie jakiego potrzebuję... no może jeszcze jedna sieciówka by się przydała ;] Ale nie narzekam.

Zdecydowalem sie jednak kupic okrojona wersje czyli 7N400 Pro... koszt duzo mniejszy bo raptem 535zeta a mozliwosci bardzo duze

Niestey nie mam jeszce swoich Corsairow i nie moge jej przetestowac :( ale jakby cio to dam znac jak poszla :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...