Beavis Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem kupna plyty glownej... przez dlugi czas bylem zdecydowany na (wyprobowanego?) EpoX'a 8RDA3+ az tu nagle zauwazylem ta Gigabyte GA-7NNXP nForce2. Dlatego tez chcialbym dowiedziec sie czy jest ona warta swojej ceny poniewaz znacznie przewyzsza kosztami wspomnianego EpoX'a? Dodam ze jezeli chodzi o dzwiek tio raczej pozostane na SB Live :) wiec jedna kategoria porownawcza mniej. Ewentualnie po jej zakupie dorzuce proca Barona 2800. No i oczywiscie mam zamiar krecic :D Jeszcze tylko linki: Gigabyte GA-7NNXP nForce2 - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7329 EpoX 8RDA3+ - wszyscy go juz znaja :P Dzieki z gory :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Słyszalem ze ten Gigabyte to niezbyt udana płyta i dotego droga/.... Na Twoim miejscu kupiłbym Epoxa!!! Przynajmniej wiesz co kupujesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 zerknij na to ! http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 W suemie nie jest tak źle jak słyszałem... ba jest nawet bardzo dobrze!!! Tylko sory, w życiu bym nie dal za tą płyte 895zł... To jest jakaś paranoja!!! Wolałbym zdecydowanie Epoxa, Solteka lub Abita .... CENA-SZOK!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 no nie wiem gdzie sa takie ceny 8O ja kumplowi kupilem taka za 620 zł ! wiem ze to nie malo ale prawie 900 tez bym w zyciu nie dał ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ma podobna plyte tylko ze bardziej okrojona ;), brak sata, raidu oraz dpvrm :), ogolnie wszystko szybko smiga :) a podkrecac nie mam ochoty bo sie troche boje jak jakims cudem spalil mi sie athlon 2100+ i ga 7vrxp 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Za płytę można dać dużo, ale nie aż tak dużo... Za dużo niższe ceny są lepsze płyty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ogólnie ma ktoś tę płytę? Interesuje mnie głównie wydajność, stabilność i jakość komponentów - prawdopodobnie ją nabędę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 zerknij na to ! http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=160 ja zerknalem i mowie ze w 100% bym ja bral odrazu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No właśnie mam taki zamiar :-) Ma dokładnie takie wyposażenie jakiego potrzebuję... no może jeszcze jedna sieciówka by się przydała ;] Ale nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 No właśnie mam taki zamiar :-) Ma dokładnie takie wyposażenie jakiego potrzebuję... no może jeszcze jedna sieciówka by się przydała ;] Ale nie narzekam.Zdecydowalem sie jednak kupic okrojona wersje czyli 7N400 Pro... koszt duzo mniejszy bo raptem 535zeta a mozliwosci bardzo duze Niestey nie mam jeszce swoich Corsairow i nie moge jej przetestowac :( ale jakby cio to dam znac jak poszla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 oki :-) Ja poluję na wersję pełną ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...