Skocz do zawartości
Cosma

Słuchawki bezprzewodowe nauszne

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Jakiś czas temu kupiłem telefon bez mini-jacka. Do tej pory stosowałem przejściówkę, ale jakiś czas temu niefortunnie zrzuciłem telefon i przejściówka się złamała. Postanowiłem, że nie będę kupowaç nowej przejściówki a w zamian za to zafunduje sobie nowe słuchawki. Do tej pory używałem BOSE SoundSport IE MFI na zmianę z (niestety nie pamiętam nazwy i nie mogę ich znaleźć) też Bose tylko nauszne - jakiś starszy model (+/- z 2013 roku?).

Zastanawiałem się nad kupnem bezprzewodowych Bose on-ear, ale szczerze mówiąc nie znam się na audio na tyle dobrze aby być pewnym czy są one warte swojej ceny, czy nie zapłacę za markę, a w tej cenie mógłbym znaleźć lepsze lub kupić podobne  zncznie taniej.

Tak więc potrzebuję pomocy w znalezieniu dobrych bezprzewodowych nausznych słuchawek (fajnie jakby miały mikrofon) do 700 zł (nie koniecznie musi to być 700 zł jeżeli jest coś godnego uwagi taniej, chętnie sprawdzę)

Dzięki za pomoc i pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za około 700zł kupiłem Sennheisery PXC 550 i jestem z nich bardzo zadowolony.

Przez krótki czas testowałem również Bose QC35 oraz Sony WH1000XM - obydwa używane, będące własnością osób z otocznia - i ostatecznie wybrałem PXC 550. Bose były dla mnie mniej wygodne i nie miały fajnego sterowania dotykiem, natomiast Sony mają zbyt mocny bass, co dla wielu może być akurat zaletą. Inna sprawa, że mam od kilku lat HD 380 Pro, więc jestem przyzwyczajony do brzmienia Sennheiserów. Podsumowując, moim zdaniem wszystkie ww. produkty są godne polecenia.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi