Misteri Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Witam ostatnio zakupiłem nowe części do komputera a następnie złożył mi je kolega co dokupiłem jeszcze monitor 27 cali. Jego rozdzielczość to 1440p i moje pytanie brzmi: Czy grając w gry lepiej zostawić tak jak jest na 1440p ale grać na ustawieniach średnich czy lepiej zmienić na 1200p lub 1080p I grać na ultra? Zależy mi na grafice i jakoś nie mogę się zdecydować chociaż mam wrażenie, ze w tej rozdzialce co mam jest chyba jednak lepiej.. chce zeby ktos kto ogarnia temat sie wypowiedzial PS: jeżeli zły dział to wybaczcie Edytowane 5 Lutego 2020 przez Misteri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimon122 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Zdecydowanie 1440p, Ilość pikseli zrobi swoje. Włącz grę w którą grasz zrób dwa screeny w dwóch rozdzielczościach i porównaj. Najbardziej rzuca się w oczy "ostrość" przez większą ilość pikseli. E; Jak sam nie masz pewności to ustaw w grzę najpierw 1440p pograj pół godziny a potem zmień na 1080p. Nawet na średnich poczujesz różnicę. Edytowane 6 Lutego 2020 przez Saimon122 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgreed66 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Nigdy nie rozumiem po co takie pytania. odpalasz jedno, odpalasz drugie i sam wiesz co wolisz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 W skrócie zawszę lepiej grać w rozdzielczości natywnej monitora, nawet kosztem trochę gorszych ustawień moim zdaniem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...