Krzysztof1983 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 Cześć, na wstępie- nie wiedziałem gdzie wrzucić prośbę. Nabyłem mobo x470 gaming pro. Mam ryżena 7 3700x. I płyta go nie widzi - zapewne potrzebny update Biosu. Oczywiście dałem ciała i nie wziąłem aktualizacji w sklepie. Z kompem walczę od tygodnia bo już jedna płyta poszła do wymiany. Ale do brzegu - czy jest ktoś z Gdańska (Pruszcz Gdański) ze starszym ryzenem i ma chwilkę czasu w niedzielę;)? Oczywiście odwdzięczę się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2020 Jakiego producenta płyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof1983 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 9 godzin temu, Setnik napisał: Jakiego producenta płyta? MSI X470 Gaming Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Msi możesz aktualizować z USB bez procesora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...