inadees Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Cześć, chcę kupić słuchawki Edifier W830BT - dość już mam powyrywanych i rozjeżdżonych kabli. Ale, niestety, mój komp nie ma bluetootha, więc muszę nabyć też adapter. Ale kompletnie nie mam pojęcia jaki: czy wystarczy coś za 10 zł, czy tez szukać koniecznie czegoś z BT 4.1 i aptX, skoro słuchawki obsługują te technologie? Pozdro Edytowane 19 Lutego 2020 przez inadees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inadees Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Podbijam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anemus Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Edifier W830BT nie polecam. Nie ma szału jeśli chodzi o dźwięk ani bezprzewodowo ani na kablu, a nic nie zmieni faktu, że to rozklekotany plastikowy trzeszczący z każdym ruchem głowy badziew. Jedynie bateria rewelacyjna. Żeby nie było posiadam w kolekcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Rozklekotany badziew - spora przesada.Poza tym to są słuchawki za 300zł i na tyle są zrobione. z baterią która po prostu deklasuje cokolwiek innego.Jakość wykonania jest lepsza od moich słuchawek pioneer za 200zł ale gorsza od słuchawek za 400zł.Durne gadanie o badziewiu. Dźwięk - trzeba chwilę w APO Peace aby je ładnie wyregulować według gustu ale efekt końcowy jest przyjemny.Tak jak mówię,grają lepiej niż słuchawki za 200zł a gorzej niż takie za 400zł.Tyle,nie ma tu o czym wiele się rozpisywać. Ja mam jest na takim zwykłym bluetooth za 20zł i mam aptx i high speed bluetooth,kosztuje grosze więc nie ma co oszczędzać bo możesz przez to jeszcze przesyłać na telefon i wtedy szybszy się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamonynus Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 używam tych słuchawek i polecam, bo grają dobrze (trzeba pobawić się w korektorze dźwięku, aby grały pod Ciebie), używam tylko w wersji bezprzewodowej W tym budżecie można jeszcze spojrzeć na Sennheiser: https://www.x-kom.pl/p/442813-sluchawki-bezprzewodowe-sennheiser-hd-440-bt-czarny.html (osobiście mi Edifier bardziej podszedł i tak zostało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inadees Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Dziękuje za odpowiedzi. Cytat Ja mam jest na takim zwykłym bluetooth za 20zł Czy mógłbyś @Novice podrzucić link do adaptera, który kupiłeś. Będę zobowiązany Pozdrawiam Edytowane 20 Lutego 2020 przez inadees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 9 godzin temu, inadees napisał: Dziękuje za odpowiedzi. Czy mógłbyś @Novice podrzucić link do adaptera, który kupiłeś. Będę zobowiązany Pozdrawiam chętnie ale nawet nie ma nazwy xD pisze na mim tylko bluetooth kupiłem w małym sklepiku komputerowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inadees Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2020 W dniu 21.02.2020 o 06:28, Novice napisał: chętnie ale nawet nie ma nazwy xD Szkoda, szukałem w sieci, ale wszystkie adaptery z BT 4.0 lub BT4.1 i i aptX kosztują kila dych, nawet ponad stówę. Możesz mi pomóc i wskazać coś taniego i dobrego? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2020 https://www.morele.net/adapter-gembird-nano-usb-bluetooth-v4-0-class-ii-btd-mini5-896330/ instalowałem do tego też csr 4.0 driver i chyba dopiero wtedy mi się załączył aptx https://archive.org/details/CSR4.0HarmonyDrivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inadees Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 @Novice dziękuję za pomoc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...