Skocz do zawartości
ya23

radek 7500 i cdrom...

Rekomendowane odpowiedzi

mój brachol cioteczny kupuje kompa i zgadnijcie kto ma go wybrać :>

wszystko jush mam, tylko nie wiem jaką grafę wziąć - budżet skromny a niewidii jakoś nie lubię..... i do tego jak widze te gf2mx w akcji.... moje 4-letnie voodoo3 chodzi minimalnie gorzej.... (tam gdzie stery obsługują, nie zalicza się do tego gta 3 :evil: ) no wiec co sądzicie o radku 7,5k :?:

i jesio jedno: jaki wziąć cdrom :?: wiem, ze teac jest najlepszy, ale dosc drogi, lg mam u siebie i raczej mi sie nie podoba.... moze asus :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za ok 550zl masz GF3TI200 Gainwarda i to jest karta z Pixel Shaderem czyli duuuuuuzo bardziej zaawasnowana niz R7500. Lepiej niech zaoszczedzi na hdd lub procku i dolozy do karty z Pixel Shader (pogra o wwwwwwwwiele dluzej). Co do CDka to Asus 52x 160zl powinien byc OK. Pozdro PS. MAM Sprawe do ciebie zwiazana z TP jak mozesz to sie odezwij na gg z gory thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacze jak z kasa wyjdzie, ale teraz juz wiem czego szukam: radek 7,5k vs. gf3ti200. Tristan dzis nie mialem za bardzo czasu, a jutro zapowiada sie gorszy dzien :( napisz mi na gg co dokladnie chcesz a jak tylko znajde wolna chwilke to ci odpisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do CDka to Asus 52x   160zl powinien byc OK. Pozdro PS. MAM Sprawe do ciebie zwiazana z TP jak mozesz to sie odezwij na gg z gory thx.

ten asus kosztuje w boxie kolo 120zl ! i jest to takie same gowno jak lg albo samsung itp. wiec niechwezmie najtanszy z najdlusza gwarancja ! nec ma 2lata a kosztuje 115zl ! +/-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam asusa 52x i jestem zadowolny wcześniej miałem LG 48x i ten asus jest o niebo lepszy.Bardzo dobry Cd rom nie kupij żadnych gówien typu nec czy ctx tylko asusa albo teaca.

Czlowieku co ty gadasz ten asus to takie samo gowno jak nec ! albo odwrotnie est tak samo dobry ! wiec mi tu nie gadaj glupot !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...