genmax Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Witam Pacjent Lenovo Y540-17 i7-9750H/32GB/1TB/GTX1660Ti , laptop kupiony dosłownie 2 tygodnie temu, otóż zauważyłem że jak zostawiam pusty pulpit i na okolo 5 min odchodzę od komputera to proces System zaczyna stopniowo coraz mocniej obciążać system, kiedy użycie przekracza 10% zaczynają wyć wentylatory bo temperatura rdzeni procesora rośnie, wydaje mi się to bardzo dziwne bo wystarczy poruszyć kursorem myszy i sytuacja natychmiast się stabilizuje. Ktoś wie co z tym zrobić ? z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam! Edytowane 23 Lutego 2020 przez genmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2020 Wszystkie sterowniki są zaktualizowane? Windows Update? Bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genmax Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2020 wszystko było aktualne, utworzyłem nowe konto lokalne i na nim problem nie wystepowal, stwierdzilem ze format jest odpowiedzią na wszystkie pytaniai tak tez uczynilem :) wszystko w normie, jakieś pliki musiały ulec uszkodzeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 Czyli prawdopodobnie problem był z oprogramowaniem. Niekoniecznie od razu był potrzebny format, lecz nie ma co gdybać. Ważne, że problem został rozwiązany. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamonynus Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2020 Teraz się nie dojdzie, ale ostatnio Windows puścił (w sumie jak zawsze) kilka nieudanych aktualizacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...