tomasir Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 No właśnie co sądzicie o tym aparaciku. Mój stary go kupił, słuchając rady sprzedawcy :cry: http://www.canon-europe.com/For_Home/Produ...igital_IXUS_II/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No koledzy?????? Nikt nie ma nic do powiedzenia????????? :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No właśnie co sądzicie o tym aparaciku. Mój stary go kupił, słuchając rady sprzedawcy :cry: http://www.canon-europe.com/For_Home/Produ...igital_IXUS_II/To jest aparat? :lol: Zajebiscie dobrze musial ten sprzedawca bajerowac. IMO Pieniadze w bloto :!: :!: http://www.dpreview.com/reviews/canonsd100/ AFEEEEE:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mam starszego canona powercostam:) i jestem bardzo zadowolony z rozdzielczosci, szczegulow i bonusowych opcji. Szkoda tylko ze zoomy optyczne sa ciach!owe na maxa. ******************************************************************************** ****************************************** (wycięte- redakcja) Jeszcze jeden taki kwiatek i wylatujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mam starszego canona powercostam:) i jestem bardzo zadowolony z rozdzielczosci, szczegulow i bonusowych opcji. Szkoda tylko ze zoomy optyczne sa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na maxa. ***************************************************** (wycięte - redakcja)No koles ty jestes debilem chyba :P ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le takie podupcone teskty piszesz na normalnie publicznym forum. Masz kurna u mnie juz przedupczone. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 przepraszam 8) boss:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 btw1 sory ze post pod postem :lol: btw2 debil to mowi na mnie tylko moj stary i stara i prosze niemow tak o mojej skromnej inteligentnej osobie. Dzieki buziaczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 btw1 sory ze post pod postem :lol: btw2 debil to mowi na mnie tylko moj stary i stara i prosze niemow tak o mojej skromnej inteligentnej osobie. Dzieki buziaczki No stary tys mucha ja Pajak, wiec mi tu bez takich porabanych tekstow. Bo to nie tylko nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. Ciesz sie, ze reeda nie ma tu jeszcze w tym poscie :P :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mucha_bn: Jeszcze raz takie coś zobaczę i dostajesz BANa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Oka sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mucha_bn: Jeszcze raz takie coś zobaczę i dostajesz BANa.Dziekuje za poparcie z samej gory!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dziekuje za poparcie z samej gory!!! :D Spox. My po to tutaj jesteśmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ty pip piipippiiiip 8) Hehe dobra sory wszyscy tu sa spoko ale czasem takie rzeczy tylko dla wtajemniczonych piszecie, a jak o cos sie ktos zapyta to odrazu szukaj topica bo 3 miechy byl ten problem poruszony echh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mam starszego canona powercostam:) i jestem bardzo zadowolony z rozdzielczosci, szczegulow i bonusowych opcji. Szkoda tylko ze zoomy optyczne sa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na maxa. ***************************************************** (wycięte - redakcja)No koles ty jestes debilem chyba :P ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font> takie podupcone teskty piszesz na normalnie publicznym forum. Masz kurna u mnie juz przedupczone. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hmm..... co to znaczy "przedupczone"? W słowniku języka polskiego tego nie ma. Staropolska gwara tez raczej nie... Spid tez błysnąłeś :? Nie skacz tak od razu........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mam starszego canona powercostam:) i jestem bardzo zadowolony z rozdzielczosci, szczegulow i bonusowych opcji. Szkoda tylko ze zoomy optyczne sa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na maxa. ***************************************************** (wycięte - redakcja)No koles ty jestes debilem chyba :P ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font> takie podupcone teskty piszesz na normalnie publicznym forum. Masz kurna u mnie juz przedupczone. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hmm..... co to znaczy "przedupczone"? W słowniku języka polskiego tego nie ma. Staropolska gwara tez raczej nie... Spid tez błysnąłeś :? Nie skacz tak od razu........ Ocen kto jest wiekszym debilem (dam ci dwa zlote :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 nie no sory... CO TO JEST ... pogaduszki u cioci przy herbatce???? To jest forum której temetem jest sprzet komputerowy a nie jakies wrzucanie sobie nawzajem. Jak nie potraficie czytac topików to zapraszam na http://www.wp.pl/r/la . Chyba temat byl o cyfrakach jesli sie nie myle... wiec zeby nie byc gołosłownym w stosunku do tego co wyzej napisalem powiem, ze ten cyfraczek z topiku wygląda całkiem spoczko. A link który podał SpiderMan raczej potwierdz tą teorie... a nie na odwrót (cyt.:"AFEE") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...