Skocz do zawartości
tomasir

CYfrak - prosze o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie co sądzicie o tym aparaciku. Mój stary go kupił, słuchając rady sprzedawcy  :cry:  http://www.canon-europe.com/For_Home/Produ...igital_IXUS_II/

To jest aparat?

:lol:

Zajebiscie dobrze musial ten sprzedawca bajerowac.

IMO Pieniadze w bloto :!: :!:

http://www.dpreview.com/reviews/canonsd100/

AFEEEEE:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam starszego canona powercostam:) i jestem bardzo zadowolony z rozdzielczosci, szczegulow i bonusowych opcji. Szkoda tylko ze zoomy optyczne sa ciach!owe na maxa. ********************************************************************************

(wycięte- redakcja)

Jeszcze jeden taki kwiatek i wylatujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam starszego canona powercostam:) i jestem bardzo zadowolony z rozdzielczosci, szczegulow i bonusowych opcji. Szkoda tylko ze zoomy optyczne sa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na maxa. ***************************************************** (wycięte - redakcja)

No koles ty jestes debilem chyba :P

ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le takie podupcone teskty piszesz na normalnie publicznym forum. Masz kurna u mnie juz przedupczone.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw1 sory ze post pod postem  :lol: 

btw2 debil to mowi na mnie tylko moj stary i stara i prosze niemow tak o mojej skromnej inteligentnej osobie. Dzieki buziaczki

No stary tys mucha ja Pajak, wiec mi tu bez takich porabanych tekstow. Bo to nie tylko nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. Ciesz sie, ze reeda nie ma tu jeszcze w tym poscie :P :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty pip piipippiiiip 8) Hehe dobra sory wszyscy tu sa spoko ale czasem takie rzeczy tylko dla wtajemniczonych piszecie, a jak o cos sie ktos zapyta to odrazu szukaj topica bo 3 miechy byl ten problem poruszony echh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam starszego canona powercostam:) i jestem bardzo zadowolony z rozdzielczosci, szczegulow i bonusowych opcji. Szkoda tylko ze zoomy optyczne sa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> na maxa. ***************************************************** (wycięte - redakcja)

ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font> takie podupcone teskty piszesz na normalnie publicznym forum. Masz kurna u mnie juz przedupczone.

hmm..... co to znaczy "przedupczone"? W słowniku języka polskiego tego nie ma. Staropolska gwara tez raczej nie... Spid tez błysnąłeś :?

Nie skacz tak od razu........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font> takie podupcone teskty piszesz na normalnie publicznym forum. Masz kurna u mnie juz przedupczone.

hmm..... co to znaczy "przedupczone"? W słowniku języka polskiego tego nie ma. Staropolska gwara tez raczej nie... Spid tez błysnąłeś :?

Nie skacz tak od razu........

Ocen kto jest wiekszym debilem (dam ci dwa zlote :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no sory... CO TO JEST ... pogaduszki u cioci przy herbatce???? To jest forum której temetem jest sprzet komputerowy a nie jakies wrzucanie sobie nawzajem. Jak nie potraficie czytac topików to zapraszam na http://www.wp.pl/r/la . Chyba temat byl o cyfrakach jesli sie nie myle... wiec zeby nie byc gołosłownym w stosunku do tego co wyzej napisalem powiem, ze ten cyfraczek z topiku wygląda całkiem spoczko. A link który podał SpiderMan raczej potwierdz tą teorie... a nie na odwrót (cyt.:"AFEE")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...