Skocz do zawartości
007

Komp nawala czy co ?? POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Juz od jakiegos miesiaca komp mi przymula strasznie jeszcze jak wczesniej mialem winde 98se na poczatku wszystko dzialalo jak nalezy az w koncu przyszlem do domu i wsiadam na komputer i nagle wszystko zaczyna wolno chodzic ikonki otwieraja sie jakies 3-5s komputer strasznie zwalnia nawet jak cche zaznaczyc jakis kawalek textu z netu to musze czekac z 3-5s zeby sie zaznaczylo mama cos zrobila pewnie jak bawila sie na kompie , myslalem ze po formatce bedzie okej no to wiec zainstalowalem winde ME i nadal tak mi zamula ale nie od poczatku formata dopiero po jakis paru godzinach niewiem o co chodzi w grach mi nic niezarywa niemuli .

Moj cfg Durin 1.1@1.2 , GiGabyte Ga-7VTXE+ , 256DDR (266) , Dysk IBM 20.5GB 7200RMP

I jeszcze jedno zauwazylem ze moj dysk jak cos robie kopiuje pliki albo kasuje to tak jakos pika ale nie tak doslownie pika nie tak jak np komp siezawiesi ale to nie ma nic w spulnego z tymi zwolnieniami bo juz duzo wczesniej to mialem i bylo okej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz od jakiegos miesiaca komp mi przymula strasznie jeszcze jak wczesniej mialem winde 98se na poczatku wszystko dzialalo jak nalezy az w koncu przyszlem do domu i wsiadam na komputer i nagle wszystko zaczyna wolno chodzic ikonki otwieraja sie jakies 3-5s komputer strasznie zwalnia nawet jak cche zaznaczyc jakis kawalek textu z netu to musze czekac z 3-5s zeby sie zaznaczylo mama cos zrobila pewnie jak bawila sie na kompie , myslalem ze po formatce bedzie okej no to wiec zainstalowalem winde ME i nadal tak mi zamula ale nie od poczatku formata dopiero po jakis  paru godzinach niewiem o co chodzi w grach mi nic niezarywa niemuli .

Moj cfg Durin 1.1@1.2 , GiGabyte Ga-7VTXE+ , 256DDR (266) , Dysk IBM 20.5GB 7200RMP  

I jeszcze jedno zauwazylem ze moj dysk jak cos robie kopiuje pliki albo kasuje to tak jakos pika ale nie tak doslownie pika nie tak jak np komp siezawiesi ale to nie ma nic w spulnego z tymi zwolnieniami bo juz duzo wczesniej to mialem i bylo okej

hehe skad ja to znam - ile razy siadzie cos sie piepszy i nikt nie wie dlaczemu :D -zaloz se haselko :wink:

Co do Twojego problemu - wrocilbym do 98se bo millenium to kupa - ale to tylko moja skromna opinia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...