Watcher Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 wyslalem in znowu requesta biosu i czekam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 nie wiesz czy jest sens kupowac FIC A73 bracket dla AU13 do dźwięku AC3 :?: czy zwykle 5.1 tam podłącze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 podlaczysz bez tego bracketa - 5.1 smiga - skorzystaj z kreatora glosnikow nvidii bo normalnie sie nie przelacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 musisz isc do jakiegos sklepu ;-) i powiedziec im zeby ci go zamowili z actiona. Wiele firm nie lubi tej hurtowni bo daja rekojme zamiast gwarancji ;-( . Ale jak ładnie poprosisz (kijem bejsbolowym) to na pewno zamówią ! sprawdzali, w Actionie - niema m.e.n.d.y. klamią jest dzis sprawdzalem w cenniku hurtowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 off topik sorki Watcher Taka mała prośba odnośnie awatarka :D jak widzisz mam go od początku jak Tu jestem czy mógłbys zmienić swojego :) będe BARDZO wdzięczny . pozdrówka Wizjo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 musisz isc do jakiegos sklepu ;-) i powiedziec im zeby ci go zamowili z actiona. Wiele firm nie lubi tej hurtowni bo daja rekojme zamiast gwarancji ;-( . Ale jak ładnie poprosisz (kijem bejsbolowym) to na pewno zamówią ! sprawdzali, w Actionie - niema m.e.n.d.y. klamią jest dzis sprawdzalem w cenniku hurtowym. Są dwa Actiony: warszawski i krakowski w Krakowie jest a sprawdzali we Wrocławiu, który jest oddzialem tego A z Warszawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 off topik sorki Watcher Taka mała prośba odnośnie awatarka :D jak widzisz mam go od początku jak Tu jestem czy mógłbys zmienić swojego :) będe BARDZO wdzięczny . pozdrówka Wizjo :) fajny awatar nie :lol: mam nadzieje ze jestes bardzo wdzieczny :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 no ma ktos jeszcze na forum proca z serii JIXHB?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Watcher thx Wielkie :D pozdrówka Wizjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...