zimon85 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2020 cześć, stoję przed wyborem laptopa dla chrześnicy na komunie, a jako że nie orientuje się zbytnio w tym co siedzi w środku chciałbym o pomoc poprosić was. Chciałbym zmieścić się cenowo do kwoty 2700zł. Przekątna ekranu co najmniej 15.6, im więcej tym lepiej bo będzie służył też do odbioru TV internetowej. Gry? Pewno tak jak to każde dziecko, także nie wiem czy lepiej coś ze zintegrowana grafiką (czy starczy do gier typu simsy itp) czy lepiej zrezygnować z czegoś kosztem dedykowanej. Co do procesora to jest mi obojętnie czy będzie to i5 czy ryzen, ale tu tez jest po kilka modeli i nie mam pojęcia który lepszy/wydajniejszy. Laptop może być bez systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Cześć, pod względem wydajności. ASUS TUF Gaming FX505DT R5-3550H/8GB/512 choć do końca nie jestem przekonany czy taka wydajność jest potrzebna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGie Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Laptop Asus Vivobook,który polecił kolega jest jak najbardziej na tak. Gorzej jeżeli laptop będzie służył do jakiś nowszych gier. Dlatego znalazłem gaminga lekko przekraczający budżet,ale za to naprawdę fajny i solidny sprzęt z dobrymi parametrami. https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-laptop-fx505-r5-8gb-512ssd-rx560-w10.bhtml 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniuul Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak przeczytałam o graniu od razu pomyślałam o jakimś Gaming'u. Jednak zauważyłam, że mówisz o laptopie dla dziewczyny i w tym przypadku uważam, że wygląd ma znacznie. Na tym modelu Vivobook pójdą jej simsy, overwatch oraz tomb rider (na niskich ustawieniach z 2018 roku). Ma pojemny dysk i jest lekki, co pozwoli na wygodne przemieszczanie go. Jednak musiałbyś dorzucić jeszcze 200zł, ale uważam, aby kupić coś chociażby z kartą graficzną MX250.https://www.x-kom.pl/p/495021-notebook-laptop-156-asus-vivobook-15-r512fl-i5-8265-8gb-512-mx250.html Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez aniuul literówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.katny Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Cześć, vivobook będzie tutaj najlepszym wyborem. Miałem okazję ostatnio kupować ten model Asusa dla siostrzenicy. Jestem pozytywnie zaskoczony wykonaniem i jakością w tej cenie. Według mnie bardzo dobry wybór i jasny kolor na komunie idealny :D https://www.x-kom.pl/p/522488-notebook-laptop-156-asus-vivobook-15-x509fa-i5-8265u-16gb-256.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...