Lisek^ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 To może i ja napiszę coś o wentylach. Mam Antka 1,8(niepodkręcany) i tak: - procek idle - 44 - procek stres - 48 - buda - od 36 do 42 (idle, stres) - dysk Maxtor 40GB - ok. 50 Co wy na takie temp bo ja się za bardzo nie znam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 To może i ja napiszę coś o wentylach. Mam Antka 1,8(niepodkręcany) i tak: - procek idle - 44 - procek stres - 48 - buda - od 36 do 42 (idle, stres) - dysk Maxtor 40GB - ok. 50 Co wy na takie temp bo ja się za bardzo nie znam? Dysk sporo. Reszta ok. Chyba Ci płyta zaniża :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ja na Antku 2300mhz (11.5x200) temp. (stress) dochodzi nawet do 55C. Woda się cholernie grzeje. Woda się cholernie grzeje :cry: nie mam chlodnicy tylko duży zbiornik na wodę (akwarium 30l) :P Napięcie na proc mam 2.05V i to chyba przez to taką temp. mam. :wink: nie no napiecie na procu masz fajne :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...