ubersoldier Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Witam.Kupiłem Gears of War Ultimate Edition dla Windows 10.Po instalacji włączyłem grę... I tutaj mały problem.Menu jest spolszczone,dialogi w grze też,napisy się wyświetlają.Natomiast w cutscenkach napisów brak.W opcjach napisy mam ustawione na włączone.Z tego co widziałem na You Tube to wersja na Xbox One posiada napisy w cutscenkach.Nie wiem czy to jakiś błąd czy też wersja pc nie posiada napisów w cutscenkach???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamyrapi Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Powinny być, nie sądzę, żeby specjalnie je wycinali. Czy permutacja może pomóc? Jestem w chwilach relaksu, kiedy nie jestem zajęty moją menażerią i dbam o pole, najczęściej lubię grać w gry relaksacyjne, na przykład ten sam Baccarat od Goxbet - https://goxbet1.com/pl/gameGroup/baccarat. Najczęściej wybieram Baccarat Simple lub High Limit Baccarat, różnica jest zauważalna, ale istota jest taka sama w każdym przypadku. O istocie: W grze automat Baccarat Simple oferuje tradycyjną talię 52 kart. Łącznie używa się tutaj 8 klasycznych talii. Gracz może postawić na 3 pola jednocześnie. Zwycięska kombinacja to kombinacja kart, której suma jest najbliższa wybranej przez gracza opcji zakładu. Idealny wynik - 9 punktów. Co więcej, koszt kart w Baccarat jest raczej niestandardowy - szacuje się, że „młodsze” elementy są znacznie wyższe w porównaniu do „starszych”. Jeśli teraz wydaje się to trudne, to później w trakcie gry stanie się jasne. Edytowane 23 Marca 2020 przez Hamyrapi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...