GenghisKhan Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 w garazu na lancuchu przymurowanym do posadzki beda nowe 3mane - a na pewno nie w pokoju - bo to nie sklad rowerow - tak jasne 3majcie se 3 rowery na scianach w 18m2 pokoju :) powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 w garazu na lancuchu przymurowanym do posadzki beda nowe 3mane - a na pewno nie w pokoju - bo to nie sklad rowerow - tak jasne 3majcie se 3 rowery na scianach w 18m2 pokoju :) powodzenia sufit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 [...] stary to moze jak bedziesz odwiedzial Ciocie to daj mi znac ja dam ci swoj adres i sie kiedys moze zobaczymy - super by bylo :) Dlaczego nie ? Bede mial to na uwadze, poznac jedna z indywidualnosci Tweaka, to byloby cos, moze jakies pifsko przy okazji ? :P zapraszam na grilla:) - pamietaj o tym, a moze niedlugo sie jakos zobaczymy :) :wink: Kusisz mnie, hehe, lubie grilla :P 8) Bede pamietal, ewentualnie zapodaj mi na priv nr komorki, to byloby sprawniej sie spiknac w razie czego. Reed, tylko nie podpadnij Genghiskhanowi bo dostaniesz bana na Brochów :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 [...] stary to moze jak bedziesz odwiedzial Ciocie to daj mi znac ja dam ci swoj adres i sie kiedys moze zobaczymy - super by bylo :) Dlaczego nie ? Bede mial to na uwadze, poznac jedna z indywidualnosci Tweaka, to byloby cos, moze jakies pifsko przy okazji ? :P zapraszam na grilla:) - pamietaj o tym, a moze niedlugo sie jakos zobaczymy :) :wink: Kusisz mnie, hehe, lubie grilla :P 8) Bede pamietal, ewentualnie zapodaj mi na priv nr komorki, to byloby sprawniej sie spiknac w razie czego. Reed, tylko nie podpadnij Genghiskhanowi bo dostaniesz bana na Brochów :D :D :D O w morde, nie pomyslalem o tym, dobrze ze mnie ostrzegles :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...