Gość Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 Witam Podpowie ktos co zrobic zeby zaistalowac pada xbox one na win7. Probowalem wszystkiego i nic z tego. Tak mysłalem ze nie bedzie działał na win 7 i nie działa. W najlepszym wypadku jade oddac to g.wno. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Villeman Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Z tego co kojarzę na szybko, to pady z XONE na W7 nie działają bezprzewodowo, jedynie po kablu. Edytowane 23 Marca 2020 przez Villeman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zborekk Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 Działa jak najbardziej, po pierwsze musisz kupić coś takiego: XBOX 360 WIRELESS RECEIVER PC. Instalujesz sterowniki i później w panelu sterowania wybierz Dodaj urządzenie i wyszukaj na liście kontrolery gier. Tam znajdziesz odbiornik bezprzewodowy, pozostaje połączyć pad i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, zborekk napisał: Działa jak najbardziej, po pierwsze musisz kupić coś takiego: XBOX 360 WIRELESS RECEIVER PC. Instalujesz sterowniki i później w panelu sterowania wybierz Dodaj urządzenie i wyszukaj na liście kontrolery gier. Tam znajdziesz odbiornik bezprzewodowy, pozostaje połączyć pad i gotowe. Na pewno nadajnik od 360, a nie one? bo ja mam nadajnik od 360 i on nie działał z padem od one, przynajmniej u mnie :/ Edytowane 23 Marca 2020 przez roar.RAR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...