Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Witam Przed chwileczką dzwoniłem do sklepu komputerowego i pytałem o zasilacze, ostatecznie ze względu na cenę zamówiłem HuntKeya 300W. Cena około 120 zł. Mam więc pytania do posiadaczy, jakie są wasze opinie - trzyma dobrze napięcia podobno, a co z głośnością? Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Witam Przed chwileczką dzwoniłem do sklepu komputerowego i pytałem o zasilacze, ostatecznie ze względu na cenę zamówiłem HuntKeya 300W. Cena około 120 zł. Mam więc pytania do posiadaczy, jakie są wasze opinie - trzyma dobrze napięcia podobno, a co z głośnością? Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie zasilaczyk taki sobie,jak niebedziesz za bardzo krecil to bedzie trzymal napiecia. Przez kilka miesiecy bedzie cichutki,ale po jakims czasie wentyl Ci sie rozklekocze i bedziesz musial zmieniac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 i tak go wymienie w sierpniu, ale chce by był cichy bo miałem ostatnio Qtec 400W DUAL FAN btw: ile ten HUNTKEY generuje decybeli??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 No to cie rozczaruję ale ten huntkey (LW-8250) jest głośny :( i nie jest to tylko moja opinia, u mnie hałasuje od początku i jak na rzie (pół roku) nic się nie zmieniło. Za to napięcia na pewno trzyma więcej niż przyzwoicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Qtec400W miał 32 dB, a ile ma ten HuntKey? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Napewno jest głośniejszy od Qteca, ale napięcia trzyma niezle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 znajomy mi powiedział, że go wyciszył - oczywiście po rozkręceniu, może wiecie co dokładniej trzeba z nim zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Najprościej podłączyc go na 7V do molexa. Sam u siebie tak zrobiłem i chodzi elegancko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 zmienić albo spowolnić wentylator, co się równa utracie gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...