Skocz do zawartości
Gość Wintereq

HuntKey 300W

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wintereq

Witam

Przed chwileczką dzwoniłem do sklepu komputerowego i pytałem o zasilacze, ostatecznie ze względu na cenę zamówiłem HuntKeya 300W. Cena około 120 zł.

Mam więc pytania do posiadaczy, jakie są wasze opinie - trzyma dobrze napięcia podobno, a co z głośnością?

Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Przed chwileczką dzwoniłem do sklepu komputerowego i pytałem o zasilacze, ostatecznie ze względu na cenę zamówiłem HuntKeya 300W. Cena około 120 zł.

Mam więc pytania do posiadaczy, jakie są wasze opinie - trzyma dobrze napięcia podobno, a co z głośnością?

Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie

zasilaczyk taki sobie,jak niebedziesz za bardzo krecil to bedzie trzymal napiecia.

Przez kilka miesiecy bedzie cichutki,ale po jakims czasie wentyl Ci sie rozklekocze i bedziesz musial zmieniac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Wintereq

i tak go wymienie w sierpniu, ale chce by był cichy bo miałem ostatnio Qtec 400W DUAL FAN

btw: ile ten HUNTKEY generuje decybeli???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to cie rozczaruję ale ten huntkey (LW-8250) jest głośny :( i nie jest to tylko moja opinia, u mnie hałasuje od początku i jak na rzie (pół roku) nic się nie zmieniło. Za to napięcia na pewno trzyma więcej niż przyzwoicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Wintereq

znajomy mi powiedział, że go wyciszył - oczywiście po rozkręceniu, może wiecie co dokładniej trzeba z nim zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...