MalcolmX Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 Używam na co dzień komputera typu desktop, konfig: i7 4790K, 32GB ram 2400MHz, 3x ssd, zasiłka XFX 450, GTX1070 8GB EVGA. I do czego zmierzam - pomału myślę, czy by nie pożegnać się z desktopem na rzecz pewnego kompromisu; myślałem o połączeniu tego ultrabooka -> LINK z moją obecną kartą graficzną i tą stacją dokującą dla GPU: LINK i mam parę pytań: 1. czasem lubię w coś pograć, więc czy nie będzie tu jakiegoś drastycznego mezaliansu wydajnościowego pomiędzu CPU ultrabooka (i7-1065G7) a GTX'em 1070? 2. czy znacie jakieś inne stacje dokujące tego typu? 3. ktoś korzysta z takiego rozwiązania? może jakieś opinie - plusy? minusy? za odpowiedzi będę wdzięczny, pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Po pierwsze ten HP nie jest nowy. Produkt odnawialny. Cytat Informujemy, że oferowany sprzęt jest kompletny, zapakowany w pudełko producenta, pochodzi z oficjalnego programu wyprzedażowego, wyselekcjonowana oferta HP Renew Gold i Silver, końcówki serii oraz niezrealizowane zamówienia klientów. Nie posiada wad technicznych i wizualnych. 1. Moim zdaniem to nie jest dobre rozwiązanie. 2. Pomyśl nad modelem laptopa z kartą dedykowaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 Tak czytałem ogłoszenie, wiem co kupiłbym. Laptop z kartą dedykowaną nie ma dla mnie absolutnie żadnego sensu. 13-14 cali to max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...