ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Mam mały problem...zapodałem sobie karte jak w opisie i mam taki problem ze np...w grze HULK jak są filmiki pojawiają mi sie dziwne kropki na ekranie( nie jest ich duzo ale są ) tak samo dzieje sie w grze MIDNIGHT CLUB 2 , ale tylko w intrach bo jak gram to ich niema... czasami w windows commanderze nie mam ikonek kolorowych tylko są czarne....Wiecie może co sie dzieje ? dzięki ....pozdrawiam..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nowe sterowniki, niepomoze ... format + nowe stery, niepomoze.... karta do serwisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a...te ikony w windows commanderze niechcą sie zmienić nawet poo wyłaczeniu kompa ! ;( dziwne..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 zmieniły si ete ikony dopiero po zmianie z 32 na 16 bit .... dałem na 32 i jest narazie ok...ale syfy (te kropki zielone) dalej są.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 To reklamuj tą kartę, może masz problem z pamięciami na karcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ZASKOCZE WAS....to nie karta tylko procek , jak ustawie na 13,5 sa smieci a jak na 13 to jest spox ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 To ciekawostka, to zmniejsz trochę FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 To nie proc,tylko chipset nie wyrabia. Podnieś mu jakoś napięcie, albo mosniej schłodź. Miałem ten sam przypadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 W sumie to na chipsecie mam chłodzenie ... hmmmm...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Tak jak już ci wcześniej napisałem, zmniejsz FSB. Skoro zwiekszyłeś mnoznik z 13 na 13,5 to zmniejsz FSB o 5,6 MHz. zwiększając mnoznik -zwiekszyłeś częstotliwość pracy proca i być może przekroczyłeś granicę jego stabliności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...