Novice Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Czy ktoś jest w stanie pomóc z wyborem bo ja jestem zupełnie nieobeznany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Generalnie to problemu nie ma bo zostały trzy modele na krzyż Jak ma być koło 7-8" to masz do wyboru Ipad Mini 2019 Huawei media Pad M5 Lite Samsung Galaxy Tab A 8 2019 Z czego tylko ten pierwszy będzie miał dobrą wydajność Plus jakieś starocia z androidem 5-6 się po sklepach walają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) tak się właśnie zastanawiam czy lepiej nie wziąć już jakiegoś dobrego telefonu z wyświetlaczem 7 cali zamiast tego bo cena ipada mini z lte to +600zł za 2.5 koła to jest fajny telefon już. mam obecnie 6.3 cala z 3gb rami i spandragonem 6 i jest ok ale szału nie ma.wystarcza do messengerów i youtubów i tyle. czy warto dopłacać 200zł do a71 z a70 ? Edytowane 29 Marca 2020 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Tylko w telefonie masz inne proporcje. Zobacz w necie jest parę stron porównujących wielkość ekranu realną - mam starego Mini4 i jak położę na nim Xperię 1 to tak mniej połowa powierzchni jest, a to teoretycznie 6,5" cala. Jak wezmę Samsunga 10,5" 16:10 to telefon mieści się w nim ok 4 razy. Jakby pasowało 10,5" to masz 3 Samsungi do wyboru całkiem fajne Tab S 5e za 2150 https://www.ceneo.pl/79491471 Tab S4 Tab S6 które regularnie wchodzą na promocje i można dorwać ciut taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...