Nexusss Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Witam, Mam problem z 8miesięcznym komputerem, otóż wczoraj w sobotę po pracy normalnie próbuję odpalić komputer niestety bezskutecznie. W piątek komputer włączył i wyłączył sie bez problemów i nie chodził na wysokich temperaturach. Na płycie głównej pali się dioda DRAM i raz na 10s przeskoczy na diodę CPU, wiatraki i napęd chodzą i płyta głowna świeci. Sprawdzałem z znajomym pamięci RAM i są sprawne, włożyliśmy też inne ramy ale problem ten sam. Karta graficzna też jest sprawna. Resetowałem biosa zworką i wyjmowaniem baterii, nie pomogło. Płyta główna: Gigabyte B450 AORUS ELITE Procesor: Ryzen AMD Ryzen 5 2600 Karta Graficzna: AMD Gigabyte Radeon RX 580 GAMING 8GB GDDR5 Ram: Crucial 16GB 3000MHz Ballistix Sport LT Gray CL15 (2x8GB) Zasilacz: SilentiumPC 600W Vero L2 Bronze Edytowane 29 Marca 2020 przez Nexusss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 A próbowałeś odpalić tylko na jednej pamięci RAM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matix02 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Udało ci się rozwiązać ten problem ? Mam dokładnie tak samo, grafa, ramy i zasilacz sprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...