a_kwidzynski Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam do Was ogromną prośbę. Czy mógły ktoś podesłać mi lub podać link do oryginalnego bios'u Hercules FDX 8500LE 64MB, ale nie w pliku hradflsh tylko czysty bios .rom lub .bin. Z góry serdecznie dziękuje i czekam na odpowiedź. P.S. Jeżeli taki temat już był to serdecznie przepraszam. Mój adres e-mail: a_kwidzynski@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam do Was ogromną prośbę. Czy mógły ktoś podesłać mi lub podać link do oryginalnego bios'u Hercules FDX 8500LE 64MB, ale nie w pliku hradflsh tylko czysty bios .rom lub .bin. Z góry serdecznie dziękuje i czekam na odpowiedź. P.S. Jeżeli taki temat już był to serdecznie przepraszam. Mój adres e-mail: a_kwidzynski@o2.pl Helo :D Na odwrocie karty na naklejce z nazwą jest podany numer...... podaj go bo to ważna sprawa....były dwie wersje tego herca Mam oryginalny bios od wersji 631 5058891...na fotce masz miejsce z numerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A ja podkleje sie pod temat bo wlasnie 5 minut temu zamowilem Herca w Siriusie. Jak dojdzie to od razu go bede flashować (mam nadzieje że tego nikt z Siriusa nie czyta :? ). Mam prośbe mianowicie o sposoby podkrecania tej karty ale BIOSem. Wiem ze najpierw nalezy podkrecac karte programem (np Power Stripem lub innymi) ale co dalej... mianowicie jakie biosy odpowiadaja za jakie ustawienia. Bardzo prosze o odpowiedz ewentualnie o linki do stron z opisem tego co i jak - chodzi mi o Herculesa a nie o inne Radki. 8500 LE gwoli przypomnienia. Z góry dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Dobra znalazlem fajna stronke z BIOSami: http://www.ati-news.de/HTML/Download/auswahl.shtml I teraz pytanko: Czy mozna instalować na karcie 64MB BIOS od karty ze 128MB RAM? Prosze tez o odpowiedzi na moje poprzednie pytania. Thanks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A ja podkleje sie pod temat bo wlasnie 5 minut temu zamowilem Herca w Siriusie. Jak dojdzie to od razu go bede flashować (mam nadzieje że tego nikt z Siriusa nie czyta :? ). Mam prośbe mianowicie o sposoby podkrecania tej karty ale BIOSem. Wiem ze najpierw nalezy podkrecac karte programem (np Power Stripem lub innymi) ale co dalej... mianowicie jakie biosy odpowiadaja za jakie ustawienia. Bardzo prosze o odpowiedz ewentualnie o linki do stron z opisem tego co i jak - chodzi mi o Herculesa a nie o inne Radki. 8500 LE gwoli przypomnienia. Z góry dzieki! Witka Jest na forum taki kolo ...Vengeance :D (pozdroffka)...robi modbiosy najpewniej on udzieli Ci porad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_kwidzynski Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam Ja mam teraz ustawione Herca na 300/300 radiatorki na pamięci i wymieniony coller na rdzeń, a na ustawieniach 275/275 nie miałem nic dodatkowego żadnych radiatorów i cooler oryginalny. BIOS miałem tan od 9100 który ma możliwość wyboru 250/250, 275/275, 300/300. Jak chcesz to mogę podesłąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Witam Ja mam teraz ustawione Herca na 300/300 radiatorki na pamięci i wymieniony coller na rdzeń, a na ustawieniach 275/275 nie miałem nic dodatkowego żadnych radiatorów i cooler oryginalny. BIOS miałem tan od 9100 który ma możliwość wyboru 250/250, 275/275, 300/300. Jak chcesz to mogę podesłąć. Poprosze bardzo grzecznie o wszystkie programy ktorych uzywales do flashowania BIOSa (razem z tym BIOSem). Dzieki i pozdrówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_kwidzynski Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Link do BIOSU 8500 - 9100 http://pcarea.webz.cz/pczone/download/Rade...00Flashv11a.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...