Skocz do zawartości
a_kwidzynski

BIOS do Hercules fdx 8500LE 64MB

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam do Was ogromną prośbę. Czy mógły ktoś podesłać mi lub podać link do oryginalnego bios'u Hercules FDX 8500LE 64MB, ale nie w pliku hradflsh tylko czysty bios .rom lub .bin. Z góry serdecznie dziękuje i czekam na odpowiedź.

P.S. Jeżeli taki temat już był to serdecznie przepraszam.

Mój adres e-mail: a_kwidzynski@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jestem tu pierwszy raz i mam do Was ogromną prośbę. Czy mógły ktoś podesłać mi lub podać link do oryginalnego bios'u Hercules FDX 8500LE 64MB, ale nie w pliku hradflsh tylko czysty bios .rom lub .bin. Z góry serdecznie dziękuje i czekam na odpowiedź. 

P.S. Jeżeli taki temat już był to serdecznie przepraszam. 

Mój adres e-mail: a_kwidzynski@o2.pl

Helo :D

Na odwrocie karty na naklejce z nazwą jest podany numer......

podaj go bo to ważna sprawa....były dwie wersje tego herca

Mam oryginalny bios od wersji 631 5058891...na fotce masz miejsce z numerem

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja podkleje sie pod temat bo wlasnie 5 minut temu zamowilem Herca w Siriusie. Jak dojdzie to od razu go bede flashować (mam nadzieje że tego nikt z Siriusa nie czyta :? ).

Mam prośbe mianowicie o sposoby podkrecania tej karty ale BIOSem. Wiem ze najpierw nalezy podkrecac karte programem (np Power Stripem lub innymi) ale co dalej... mianowicie jakie biosy odpowiadaja za jakie ustawienia. Bardzo prosze o odpowiedz ewentualnie o linki do stron z opisem tego co i jak - chodzi mi o Herculesa a nie o inne Radki. 8500 LE gwoli przypomnienia.

Z góry dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja podkleje sie pod temat bo wlasnie 5 minut temu zamowilem Herca w Siriusie. Jak dojdzie to od razu go bede flashować (mam nadzieje że tego nikt z Siriusa nie czyta  :? ).

Mam prośbe mianowicie o sposoby podkrecania tej karty ale BIOSem. Wiem ze najpierw nalezy podkrecac karte programem (np Power Stripem lub innymi) ale co dalej... mianowicie jakie biosy odpowiadaja za jakie ustawienia. Bardzo prosze o odpowiedz ewentualnie o linki do stron z opisem tego co i jak - chodzi mi o Herculesa a nie o inne Radki. 8500 LE gwoli przypomnienia.

Z góry dzieki!

Witka

Jest na forum taki kolo ...Vengeance :D (pozdroffka)...robi modbiosy najpewniej on udzieli Ci porad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja mam teraz ustawione Herca na 300/300 radiatorki na pamięci i wymieniony coller na rdzeń, a na ustawieniach 275/275 nie miałem nic dodatkowego żadnych radiatorów i cooler oryginalny. BIOS miałem tan od 9100 który ma możliwość wyboru 250/250, 275/275, 300/300. Jak chcesz to mogę podesłąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja mam teraz ustawione Herca na 300/300 radiatorki na pamięci i wymieniony coller na rdzeń, a na ustawieniach 275/275 nie miałem nic dodatkowego żadnych radiatorów i cooler oryginalny. BIOS miałem tan od 9100 który ma możliwość wyboru 250/250, 275/275, 300/300. Jak chcesz to mogę podesłąć.

Poprosze bardzo grzecznie o wszystkie programy ktorych uzywales do flashowania BIOSa (razem z tym BIOSem).

Dzieki i pozdrówka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi