lukasz810217 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim chciałbym wam przedstawić swoją pierwszą w życiu grę na androida i pierwszą jaką zrobiłem i jednocześnie prosić was o ocenę mojej gry. Czy jest fajna czy nie?? Ewentualnie chciałbym usłyszeć wasze sugestie i opinie. Możecie pisać wszystko nie obrażę się bo wiem że pierwsza gra zawsze jest najsłabsza. Link do samej gry znajduje się pod moim filmikiem, tam można zagrać w tę grę w przeglądarce bądź ściągnąć ją sobie na telefon. Ps. Chciałbym jednocześnie prosić jeżeli komuś jednak spodoba się gra i komu nie robi to wielkiej różnicy żeby zostawił lajka pod moim filmikiem i moim Facebooku za co będę tej osobie bardzo wdzięczny. >>>> Moja Gra <<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Ot zwykła prosta gra zręcznościowa, dobra żeby zagrać parę razy i skasować. Gra opiera się na jednym mechanizmie rozgrywki stosowanym już w grach na SNESa, a przynajmniej taki udaje. Zwykłe dobierania koloru kropki do koloru ścianki w odpowiednim momencie. Ten samolot to tam jest jakby na siłę, mogłoby go nie być i nic by się nie zmieniło W końcowym etapie spada czytelność sterowania, wszystko się na siebie nakłada, czyli coś czego nikt nie lubi. Przegrywanie z powodu interfejsu gry jedynie zniechęca do gry. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...