spoxxx Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 CHODZI MI MIANOWCIE JAK ZGRAC Z TV NP JAKIS FILMIK Z TEGO CO MI WIADOMO MOZNA TO ZROBIC POPRZEZ VIVO TAKIE AKURAT POSIADAM WYJSCIE W KARCIE MAM OPROGRAMOWANIE WINCINEMA DOKLADNIE KARTE MAM PODLACZONA DO TELEWZIROKA POKI CO TYLKO BAWIS ESIE NA RAZIE W TV OUT MOZE KTOS MNEI POKIEROWAC ZE ZGRYWANIEM OBRAZU NA KOMPOTER POPRZEZ VIVO Z GORY DZIEKI ZA WYPOWIEDZI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Zobacz tutaj: http://forum.divx.pl/viewforum.php?f=8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 no poki co na razei jeszcze tam nic nie znalazlem ale szukam dalej dzienki za ilnka :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...