Domin27 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam. Zakupiłem sb laptopa bardziej do oglądania filmów. Ale nie mówię że nie pogralbym w jakieś gierki. Wiem że ten laptop dużo nie może ale może podpowiecie w jakie fajne stare tytuły w mogę na nim pograć. Laptop hp 255 g7 zakupiony w pomarańczy. Pamięć RAM 4 GB Procesor 2-rdzeniowy AMD System operacyjny Windows 10 Home 64 Karta graficzna AMD Radeon R4 Z góry dzięki za propozycję. Pozdrawiam domino :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Z tego co widzę to może tam siedzieć A9 9225 . Procek średnio wydajny i mający tylko iGPU , wiele gier ledwo chodzi nawet na minimalnej rozdziałce w rodzaju 1024x768 i detale ultra low . Z gier które jako tako by chodziły na minimum to Dirt Rally 2 , Symulator Farmy 2019 ( starsze wersje mogą chodzić lepiej ) , WoT na silniki Encore , Dirt 4 , Rocket Legue , Civ VI , World of Warships , MGS , Dota 2 , Dirt Rally , F1 2014 , Sims 4 , Grid 2 i Grid Autosport i kilka innych . Tutaj masz pełną listę gier które były testowane na lapkach wyposażonych w ten procesor . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin27 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 A myślisz że wiedźmin 1 bądź 2 na najniższych pójdzie czy raczej nie ma szans ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Powinno dać się odpalić Wieśka 1 , nawet więcej niż na minimalnych detalach . Gorzej z 2 , może nie ruszyć nawet na minimalnych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Często w cenach takich modeli można dostać już Ryzeny z wydajniejszymi grafikami Vega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...