devuone Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Szukam drukarki do zastosowań domowych - od czasu do czasu drukowanie czegoś, skanowanie etc. Obecnie posiadam HP deskjet 2050a - ceny tuszy co jakiś okres czasu mnie nie satysfakcjonują bo obecnie chyba przewyższają koszt drukarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) ja kupiłem wczoraj l3111 i jest ok oryginalne tusze taniutkie i szybkie uzupełnianie. dokładnie z tej aukcji. https://allegro.pl/oferta/urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-ecotank-its-l3111-9020901871 jeszcze 3 dni temu była po 560 chyba. tusz oryginał 21zł https://sklep.centrumxp.pl/tusze-epson/tusz-et103-czarny-65ml-do-serii-its-l31xx Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) 33 minuty temu, macfanplx napisał: jeden słoik czy cały zestaw regeneracyjny? nie no słoik bez przesady 21 za cztery tusze wydajne na 4500 kartek chyba bym drukarnie otworzył Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ale z atramentowkami sa problemy z zasychaniem jak nie uzywasz czesciej niz raz na kilka dni. Mialem kiedys i przeklinalem z tego powodu je. Od kilku lat mam kombo laserowki i sobie chwale - nawet po roku zero problemow z drukowaniem. Z wad to slaby skaner w moim urzadzeniu :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Mam i kolorową i laserową atramentową. Atramentówka ma ponad 10 lat - sprawowała się dobrze z 6-7 obecnie mam ogromny problem z niebieskim tuszem, prawoddpobnie cos z dysza. Z pewnością z atramentówkami jest problem ze jak sie duzo nie uzywa to szybko zasycha. Na studiach nie było to problemem po studiach już jest - tusze to 2 zl za sztuke wiec taniocha. Dodam drukarka to Brothe DCP-375CW. Laserową mam od listopada - Ricoh SP-C261SFNw, wydruki są ładne, zamienniki tonerów akurat do niej horrendalnie drogie ( z 600 zł za komplet ale potem mozna doyspac tonera i wymienic chip co wyjdzie juz znacznie taniej). Jakość druku gorsza niż na atramentówce (widać minimalnie ziarnistość), nie można drukować bez marginesów. Papier foto jest specjalny do laserówki. Natomiast plus - szybkie skanowanie i drukowanie i można używać sporadycznie. Za krótko używam by wydać jednoznaczną opinię. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGu Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ja osobiście posiadam ten model, tani w eksploatacji, koszt tuszu koło 30zł , wydajność to koło 4,5 tyś kartek w czarnym, w kolorze 6Tyś. Jakość wydruku super. W zestawie na start były 2 komplety czarnego tuszu :) https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/drukarki-i-urzadzenia-biurowe/urzadzenia-wielofunkcyjne-z-drukarka-atramentowa/drukarka-epson-ecotank-l3150-c11cg86405?utm_source=Internal&utm_medium=link&utm_campaign=2019.07.00_Internal&utm_content=605ac7e4c16b8a013b4779b81f883e66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...