wojtek20122 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Hej wszystkim, Myślę nad kupnem monitora z fizycznym G-Sync, interesuje mnie rozdzielczość 2560x1440, panel IPS i odświeżanie min 144Hz. Monitor ma być przeznaczony głównie do grania. Myślałem jak na razie nad: -Acer Predator XB271HUbmiprz -AOC AGON AG271QG -Asus ROG Swift PG279QE (czym on się różni od Asus PG279Q, bo znalazłem jakąś wzmiankę o złączu z tyłu monitora)) Wiem że hitem sprzedażowym jest również LG 27GL850-B, ale posiada on jednak Free-sync i jest G-sync compatible, a z tego co mi mówiły osoby porównujące to na żywo jest jednak różnica pomiędzy fizycznym a compatible. Jeśli jest to warte swojej ceny to jestem w stanie wydać nawet te 3000zł na monitor od Asusa. Jeśli ktoś wie co kolwiek o którymś z tych monitorów to chętnie posłucham, nie interesują mnie odpowiedzi z typu że "bierz ten bo najlepszy i tyle", chciałbym mieć jak najwięcej informacji do porównania przed zakupem. Z góry dziękuję za pomoc w dokonaniu wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, wojtek20122 napisał: z tego co mi mówiły osoby porównujące to na żywo jest jednak różnica pomiędzy fizycznym a compatible. może jak wypijesz 8 kaw to zobaczysz różnicę. różnica to przede wszystkim ULMB.moim zdaniem warto.Jest niewiele gier gdzie tego użyjesz ale jak już działa to jest kapitalny. grałem ponad 100 godzin z ULMB w Dying Light i w takich parkourowych grach realizm jest fantastyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek20122 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 8 minut temu, Novice napisał: może jak wypijesz 8 kaw to zobaczysz różnicę. różnica to przede wszystkim ULMB.moim zdaniem warto.Jest niewiele gier gdzie tego użyjesz ale jak już działa to jest kapitalny. grałem ponad 100 godzin z ULMB w Dying Light i w takich parkourowych grach realizm jest fantastyczny. No jeśli to jeszcze bardziej miało by zwiększyć płynność to wychodzi na to że warto, jeśli nie szkoda pieniędzy... A jakieś opinie o tych monitorach co wymieniłem? Chyba że jeszcze coś wartego uwagi jest z fizycznym g-sync Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Na jaki monitor sie zdecydowales bo stoje prze tym samym wyborem tylkok mysle o ASUS ROG-SWIFT-PG348Q. Mozesz dac znac co kupiles i jak twoje wrazenia co bys teraz kupil itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...