Javed Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mam problem z GPU od dość dawna obraz wygląda jakby był pozbawiony wygładzania. Nierówne krawędzie mrugające tekstury w oddali lub pokazujące nagle dość blisko. Próbowałem już chyba wszystkiego. Sprawdziłem wszystkie dostępne sterowniki nvidia, przeróżnych ustawień w panelu i nic. GPU jest jeszcze na gwarancji nie miną nawet rok od zakupu, może po prostu ją oddać a może to nie wina GPU. Sprawdzałem temperatury CPU i GPU są w normie. Na podanym filmiku w niektórych momentach trudno zauważyć drgające tekstury i nierówne tekstury bo jakoś dziwnie YT go skonwertował. Reszta PCta: GPU: RTX 2070 SUPER MSI VENTUS OC CPU: AMD RYZEN 5 3600 RAM: HYPER X PREDATOR 2X8GB 3200MHZ DDR4 CL16 DYSK: PATRIOT BURST 2,5 960GB PSU: BE QUIET SYSTEM POWER 9 600W 80 PLUS BRONZE PŁYTA GŁÓWNA: MSI B450 TOMAHAWK MAX Sytem: Windows 10 (którego również podejrzewam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 problem tylko w gta5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Javed Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie, problem występuje praktycznie we wszystkich grach niezależnie czy są to stare czy nowe tytuły. W dalszej części filmu są jeszcze FarCry 5, Battlefield 3 oraz Batman Arkham Knight (tam jest tragedia). Wszystkich gier nie nagrywałem np. Star Wars Jedi Fallen Order czy Wiedźmin 3. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Javed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Javed Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 W złym dziale zamieściłem problem? Jestem nowy dlatego pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 To normalne. Filtrowanie tekstur w panelu Nvidia, ustaw na wysoką jakość, troszkę pomorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Javed Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Trochę słabo jeśli to jest normalne grafika wygląda o dziwo gorzej niż na moim starym GTS 450. Czy przeinstalowanie systemu na win 7 może coś zmienić? Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Javed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...