Janek131 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Dzień dobry Poszukuję mobilnego laptopa 2 w 1 W solidnej obudowie. Będzie służył do pracy. Oglądanie filmów może jakieś małe gry dla relaksu. Myślę, że max 13 cali. Najlepiej jakby mial dwa dyski. Dziękuję za poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jeżeli chodzi o modele z dwoma dyskami, będzie problem z 13-calowych. Lecz nie wiele więcej jest 14 calowy. Dell Inspiron 5491 i7-10510U/16GB/256+1TB/Win10 Procesor 10 generacji, 16 GB ram, dwa dyski SSD oraz HDD, podświetlana klawiatura, przeciętna karta graficzna lecz do mniej wymagających gier wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek131 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Dziękuję za propozycję Znalazłem jeszcze taki model: HP Pavilion 14 x360 i7-10510U 16/256SSD +1TB MX250 albo ASUS ZenBook 14 UX434FLC i5 16G 512SSD MX250 Win10 czy jakbym zrezygnował z drugiego dysku a powiększył ten ssd byłby większy wybór ? Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Janek131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGie Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Z wymienionych wyżej laptopów na pewno najlepiej i najładniej wykonanym będzie Zenbook .Dodatkowo masz ScreenPad, który jest dodatkowym ekranem. Miałem okazję popracować na nim i robi wrażenie. ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 w 1, czyli że co? Jeśli do typowej pracy to liczy się głównie procesor i ram, a do małych gier słaby GPU wystarczy, apu z ryzena wystarczające. Do czego ci dwa dyski? Możesz wybrać lapka z dwoma slotami m.2 i wpiąć drugi dysk po zakupie o ile można otwierać lapka bez utraty gwarancji. Ewentualnie zamontować SSD w miejsce HDD lub w miejsce napędu poprzez przejściówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tylko Zenbook nie jest hybrydowy, to dobry Ultrabook lecz z matową matrycą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek131 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak jak pisałem, rezygnuję z drugiego dysku, wystarczy ssd512 lub większy. Zależy mi na mobilności, ekranie dotykowym w miarę karta graficzna. Chyba matowa matryca się lepiej spisze. ?? Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Janek131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGie Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Wydaje mi się,ze będzie ciężko znaleźć ekran dotykowy z matową matrycą w tej cenie z tymi konfiguracjami. Poszperałem trochę po internecie i znalazłem tylko Della powyżej 8k oraz Acera za 2,5 i Asusa Zenbook Filip za 6k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.katny Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 W dniu 7.04.2020 o 17:03, MichalGie napisał: Z wymienionych wyżej laptopów na pewno najlepiej i najładniej wykonanym będzie Zenbook .Dodatkowo masz ScreenPad, który jest dodatkowym ekranem. Miałem okazję popracować na nim i robi wrażenie. ;) Zdecydowanie Zenbook. Popieram przedmówce. Ekran w touchapadzie rewelacja jak dla mnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek131 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam ponownie Czy ekran zenbook , który wcześniej podawałem. ASUS ZenBook 14 UX434FLC i5 16G 512SSD MX250 Win10 Jest taki obrotowy. Tzn. czy można go otworzyć jak książkę i postawić na krawędziach ?? Dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 To nie jest wersja 360, ani hybryda. Więc nie ma takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniuul Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Jeśli jeszcze się zastanawiasz nad kupnem laptopa 2w1, to znalazłam ZenBook'a Flip, jednak przekątna ekranu do 15,6 cala.. Ale parametry ma bardzo dobre i pojemny dysk. Zerknij, może Cię zainteresuje.https://www.x-kom.pl/p/560769-notebook-laptop-156-asus-zenbook-flip-ux562fd-i7-8565u-16gb-512-w10.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGu Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 a co myślisz o Microsoft Surface? z odczepianą magnetycznie klawiaturą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGie Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 W dniu 22.04.2020 o 17:26, aniuul napisał: Jeśli jeszcze się zastanawiasz nad kupnem laptopa 2w1, to znalazłam ZenBook'a Flip, jednak przekątna ekranu do 15,6 cala.. Ale parametry ma bardzo dobre i pojemny dysk. Zerknij, może Cię zainteresuje.https://www.x-kom.pl/p/560769-notebook-laptop-156-asus-zenbook-flip-ux562fd-i7-8565u-16gb-512-w10.html Też od razu pomyślałem o Flipie bardzo fajnie wykonany,a mimo ze ma 15,6 cala waży niecałe 2kg. Więc ja osobiście polecam :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...