k_luke Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Kombinowałem od kilku tygodni z Canal+ na tym chipsecie - karta KWorld... Program, który se z tym radzi jest tylko w wersji francuskiej MeuhMeuh TV 2.3... Na razie mam bez problemowo dźwięk i zwalniający obraz ale nad tym pracuję:) Najważniejsze, że coś się ruszyło... Gdyby był tu ktoś, kto zna perfekt francuski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 byloby bosko, bo na razie tuner robi za zegarek :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ExoTV - radzi sobie lepiej (obraz)-trzeba popracować bo brak koloru... a dźwięk CPlusWin - super:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jak beda jakies postepy to informuj moze cos z tego bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastuch Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 CHłopaki dzięki waszym postom mam C+! dzieki , co prawda na EXO TV i nie jest najlepszy ale jest, natomiast chciałem sie zapytac o 2 rzeczy, jak uruchomic instalecje tego francuskiego programiku bo mi pisze ze nie obsluguje tego jezyka , a druga krestia to HBO.Mianowicie chodzi mi oo to że sygnał mam , niezakodowany, tylko slyszalem ze trzeba miec filtr na kabel jakis, czy ktos sie orientuje jak to zdobyc? z gory dzieki za odpowidzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...