MarcinS1 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witam, chciałem by moje wifi sięgało na taras obok domu, w tym celu kupiłem router TP-LINK ARCHER C50 AC1200. Podłączyłem go kablem z moim funboxem 3.0 i niestety nadal nie starcza mi zasięgu na taras. Czytałem coś w internecie o mostkowaniu routerów lecz nie mogę dać sobie z tym rady. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tp-linka C50 ma być w trybie AP :) Co to znaczy, że zasięg nie starcza na taras? Pokaż najlepiej na rysunku gdzie jest funbox3.0, oraz pokaz gdzie umieściłeś C50. Gdy się podłączysz do C50 laptopem lub komórka tabletem masz internet ? Edit: co do wds wpisz sobie w google.pl "mostkowanie routerów" a tu masz link tp-linka wyjaśniający o co kaman :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jak się okazało mój Funbox nie posiada WDS kupiłem nowy router TP-Link tl-WR841N lecz znów mam z nim problem, mianowicie nie mogę znaleźć nigdzie opcji WDS podczas konfiguracji routera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Jaką masz wersje sprzetową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Już dałem rade, wybrałem opcje wzmacnianie sygnału i połączyłem się z funboxem, wszystko śmiga elegancko. Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...