gerwant Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Budżet: 2000-3000 zł Cel: praca w domu, excel/arkusze google/ czasem strategie/ karcianki Jestem zapalonym graczem konsolowym ale od czasu do czasu odpalił bym sobie jakieś strategię typu anno, karcianke gwinta może jakaś moba. Pytanie czy potrzebuje do tego karty np 1050 wzwyż? Zależy mi na: -System operacyjny. -Mądrym wydaniu pieniędzy w tym trudnym czasie ;) Od dawna nie jestem na bieżąco z komputerowym hardware a konfiguracji jest widzę mnóstwo chociażby w Lenovo. Proszę uprzejmie o pomoc w wyborze sprzętu, dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ile cali Cię interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerwant Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dzięki za odpowiedź Myślę że 15stka jednak 14 które jest lepszym wyborem z jakiegoś powodu też będzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerwant Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zastanawiam się czy jest sens brać coś z np mx250tka czy lepiej dopłacić do tego 1050 czy 1650. O ile w większość gram na konsoli to są tytuły które chciałbym odpalić na lapku nie licząc używania go do pracy na arkuszach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBedi1 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Znalazłem w necie fajną ofertę ale na AMD https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/notebook-asus-fx505dy-al060t-ryzen-5-3550h-8g-512ssd-rx560x-4-15-6-w10-gun-metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBedi1 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Da radę z grami , officem i ma 4gb karte graficzną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerwant Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Idealnie pasuje w mój budżet. W cenie z windowsem wygląda nieźle ( nie krzyczy świecidełkami że jest gamingowy. Nie jestem za to przekonany do pełnego zestawu AMD. Coraz bardziej zastanawiam się nad HP pawilon gaming tylko tu też konfiguracji jest mnóstwo ale jest też opcja białego podświetlenia więc też wygląda estetycznie. Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez gerwant Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBedi1 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Miałem kiedys HP lapka . Hmm nie wspominam dobrze :) teraz tylko w amd wchodzę stosunek cena i co dostajesz jest rewelacyjna . Myślę gerwant że z tego asusa będziesz zadowolony . Prywatnie rekomenduje , w domu mam podobnego niedawno kupiłem i mega zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGu Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Znalazłem coś takiego na i5 :) godne polecenia. Można wziąć pod uwagę :) https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/notebook-asus-a509fa-ej178t-i5-8265u-8g-512-ssd-int-15-6-fhd-w10-slate-gray?utm_source=Internal&utm_medium=link&utm_campaign=2019.07.00_Internal&utm_content=605ac7e4c16b8a013b4779b81f883e66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Na zintegrowanej grafice na pewno pogra w gry. Polecasz zdecydowanie nieopłacalne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...