KAZ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 kupiłem sobie dzisiaj ten zasilacz i podłączyłem na początku napięcia w normie: 3.3V-3,25V 5V - 4,86V 12V-12,13V ale o kilku godzinnym użytkowaniu (nic nie kręcone standard 1700+) zauważyłem że górna część obudowy jest strasznie gorąca ,pomyślałem że to wina chłodzenia tej zasiłki bo wiatrak chodzi na oko wolno ale coś mnie podkusiło sprawdzić napięcia i o zgrozo zobaczyłem coś takiego: 3,3V-3,25V-tutaj bez zmian 5V- 4,3V 12V-10,6V co waszym zdaniem dzieje się z tą zasiłką , to chyba nie wina regujacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Wyciągnij wtyczke zasilającą od MoBo(czy nie ma luzów?) i włóż ją spowrotem jeśli się nic nie zmienii do miernik w rękę i sprawdź rzeczywiste napięcia (płyty często kłamią). Jak masz go nowego do zapychaj z gwarancją bo te napięcia to gorzej niż porażka. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a wentyl nie przyswpiesza- jak nie zmiania obrotow to wal na gware bo zabezpieczenia nie dziala i jeie przegrzewa - dobrze ze sie nie znajral - a tak na marginesie to powinien sie wylaczyc przy takiej temeraturze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...