Pawelek69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam, Planuję zakup Huawei P30 Lite i mam pytanie czy działają tam i działać będą dalej usługi Google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja też nie wiem a podoba mi się 40 lite wiem że aplikacje nie działają,ale czy przez operę zaloguję się na gmaila ? messengera ? facebooka ? konto youtube ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borda Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 14.04.2020 o 11:49, Pawelek69 napisał: Witam, Planuję zakup Huawei P30 Lite i mam pytanie czy działają tam i działać będą dalej usługi Google? W serii P30 są i będą usługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGie Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 W dniu 14.04.2020 o 11:49, Pawelek69 napisał: Witam, Planuję zakup Huawei P30 Lite i mam pytanie czy działają tam i działać będą dalej usługi Google? Tak, będą działać :) W dniu 19.04.2020 o 13:51, Novice napisał: Ja też nie wiem a podoba mi się 40 lite wiem że aplikacje nie działają,ale czy przez operę zaloguję się na gmaila ? messengera ? facebooka ? konto youtube ? Przez przeglądarki możesz wszystko,ale messenger i fb możesz mieć aplikacje.Gmail, youtube przez przeglądarkę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) dzięki wielkie.nikt mi nie był w stanie odpowiedzieć. czyli właściwie nie ma czegoś czego nie odpalę,z 6gb ramu nawet w przeglądarce powinno śmigać jak szalone.szczerze mówiąc to youtube do tej pory zawsze oglądałem przez operę na redmi 7 3gb i było płynnie nawet jak włączałem operę i chromę na raz z podziałem ekranu. za tę cenę wydaje się super telefon. i tak jeszcze poczekam bo zabuliłem w tym tygodniu 600zł za obudowę i 500zł za drukarkę,trzeba się uspokoić na chwilę :D Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. P30 Lite zakupiony i wszystko z google działa :) Edytowane 17 Maja 2020 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...