^NiuNiek^ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 jak w temacie :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 mysle ze to cie zainteresuje: LINK nawet nie chce mi sie pisac komentarza :evil: o coolerach byla masa - a za 180zl to juz jakies malutkie WC zlozysz (moze nie markowe ale z allegro cos wybierzesz na czsci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 1.takie posty zostaw dla siebie zanim pisze jakis topic to sprawdzam czy nie bylo to poruszone 2.Pytam o aktualne coolery a nie jakies stare smiecie <no comment> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 wejdz na www.4max.com.pl i tam wybierzesz to co ci najlepiej odpowiada. A za ta kase do 200zl WC zlozysz spokojnie i masz wiekszy komfort i lepsza temperature ,lepsze OC i cichego PC!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 wc mam , ale potrzebuje cos przenosnego i tu jest dylemat czy coolermaster czy termaltake :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 8O ^NiuNiek^ opamietaj sie - na forum CHLODZENIE temat coolerow byl przewlakowany ze az sie zygac chce :P jak chcesz cos cichego i wydajnego (i masz MoBo z dziurami) to kup Zalmana CNPS-7000AlCu lub Cu - ale potrzeba lekiego moda zrobic ewentualnie poczekaj bo podobno "za niedlugo" maja byc te Zlamanki siedmiotysiaczki na SocketA zerknij tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=342...er=asc&start=10 i tu http://www.ocm.pl/artykuly.php?game=CNPS7000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 niemasz sie nad czym zastanawiac termaltake i juz.. albo zalman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Polecam zalmana, sam mam tego 6000 cu i obecnie ma procu skonfigurowanym 12,5*180 / 1,6 V mam w idle 40stopni. Ogólnie jestem z tego coolera zadowolony więc śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...