wfmsiekierka Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Niedawno kupiłem desktop i nie mając jeszcze monitora korzystałem z niego podłączonego do TV kablem HDMI. Obecnie już mam monitor i komputer jest podłączony do TV poprzez HDMI i do monitora poprzez kabel Display port. Gdy włączam komputer obraz mam na monitorze,a po przełączeniu TV na odbiór z HDMI nic nie widać. Próbowałem trochę grzebać w ustawieniach i nie znalazłem rozwiązania. Tak jakby komputer nie ,,widział" telewizora. Obydwa odbiorniki są podłączone do karty graficznej (GTX 1660ti) Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jaki system operacyjny? Jeśli Windows 10, to skrót Win+P na klawiaturze zmieniasz tryb wyświetlania. Obraz musi się pojawić na TV. Jeśli nie ma, to może wtyczkę włożyłeś w płytę główną, a nie w kartę graficzną? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Jeszcze w panelu sterowania Nvidii masz zakładkę "Set Up Multiple Displays", a tam opcje(tekst-hiperłącze) my display is not shown. Po włączeniu telewizora możesz też wymusić restart sterownika: win+ctrl+shift+B. Komputer piknie i na milisekundy zgaśnie ekran. Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zaczynam podejrzewać że gniazdo HDMI w TV szlak trafił, bo nic nie działaWysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Odłącz internet Odinstaluj sterowniki nvidii użyj:https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Wgraj najnowsze sterowniki z podłączonym tv i monitorem. Podłącz internet Żeby sprawdzić tv i gniazdo hdmi podłącz jakiegoś laptopa czy inną konsole albo dekoder na próbę innym przewodem hdmi. Podstawowa sprawa czy gdziekolwiek komputer wykrywa TV? Menedżer urządzeń? panel sterowania nvidia? panel sterowania windows? Dźwięk na pasku systemowym? Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Odłącz internet Odinstaluj sterowniki nvidii użyj:https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Wgraj najnowsze sterowniki z podłączonym tv i monitorem. Podłącz internet Żeby sprawdzić tv i gniazdo hdmi podłącz jakiegoś laptopa czy inną konsole albo dekoder na próbę innym przewodem hdmi. Podstawowa sprawa czy gdziekolwiek komputer wykrywa TV? Menedżer urządzeń? panel sterowania nvidia? panel sterowania windows? Dźwięk na pasku systemowym?Sprawdziłem wszystkie możliwości,komputer nie widzi monitora,jutro spróbuję zrobić wszystko od nowa na wszelkie możliwości i dam znaćWysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3 godziny temu, wysio napisał: Jaki system operacyjny? Jeśli Windows 10, to skrót Win+P na klawiaturze zmieniasz tryb wyświetlania. Obraz musi się pojawić na TV. Jeśli nie ma, to może wtyczkę włożyłeś w płytę główną, a nie w kartę graficzną? o jak fajnie nie znałem tego skrótu.dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dziękuję wszystkim za pomoc,przyda się.Okazało się że gniazdo HDMI w TV szlak trafił i rozważam zakup kabla VGA mając nadzieję że to osobne wejście, powinno zadziałać?Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...