KeyBall Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Miał ktoś może styczność z tą płytą? Czytałen ten opis na IN4, ale nie rozwiewa moich wątpliwości. Lepsze to, czy gorsze od Epoxa RDA+ ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gblajer Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja nie posiadam dokładnie tej płyty ale niedawno zakupiłem sobie GA-7N400 Pro. Jak dla mnie płytka jest wyjebista i mam nadzieje że na jakiś czas mi starczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 z tym modelem niemialem stycznosci ale ja mam gigabyte ga-7va na chipie via kt 400 ... jesli ta o ktorej ty mowisz tesh jest na tym chipie to spox, ja sobie chwale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 btw topic na temat dokladnie tej samej plyty byl jush otworzony... jest na pierwszej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja mam GA 7 N 400 L1 - czyli dokladnie to o co pytasz tylko ze z LANem. Wlasciwie to nie wiem po jakiego grzyba mi to :wink: Mam sieciówke, a już wiem innego modelu na giełdzie nie było, tzn. był Pro ale Raid i FireWire mi nie potrzebne :twisted: Co do porównania do Epoxa nie powiem bo Epoxa nie miałem ale Epoxomania daje sie we znaki, gosc na gieldzie pytal: A moze Epoxa?? Bedzie tanszy!! Ja nie wiem moze maja wieksza marże na Epoxie. Ale ta płytka jest spox mi wystarczy juz pewnie na dłuuuugo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...