Goste Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Witam, Miałem w laptopie opcję włączenia wentylatorów na max. prędkość wciskając kombinację ctrl+shift+1 ale od jakiegoś czasu nie działa. Mam wrażenie też że rzadziej się włączają podczas gry. Czy ma ktoś pomysł jak przywrócić tę kombinację lub o co chodzi? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Warto zaktualizować sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goste Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Sterowniki mam wszystkie zaktualizowane. Może to być jakaś wina antywirusa, który może dodał jakiś proces oprogramowania do kwarantanny (chociaż nic takiego nie widzę) albo coś trzeba dodać do wyjątków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...