XeraN Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Pisze do Was z dosc nietypowym problemem... otoz posiadam zestaw Creative Inspire 6.1 6700... i niby wszystko pieknie, gdyby nie to, ze jeden z glosnikow NIE DZIALA ! A dokladniej... podlaczalem satelity z tylu subwoofera na wszystkie mozliwosci... i przy przesunieciu wlacznika na 'UPMIX 5.1 --> 6.1' nie dziala glosnik FRONT CENTER. Przy ponownym przesunieciu na '5.1' dziala FRONT CENTER, ale za to nie dziala BACK CENTER. Czy ktos potrafi mi pomoc ? P.S. Dodam, ze dzialam na systemie Win 98 SE PL, a moja karta muzyczna to SB Live! 5.1 dolaczana w pudle do glosnikow. Sterowniki do karty muzycznej sa zainstalowane z oryginalnej plytki dolaczanej do samej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaupek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Sam niedawno zakupiłem te głośniki i u mnie było podobnie, przód działał a z tyłu tylko lewy i prawy głośnik, kombinowałem z tym przełącznikiem i ciągle było tak samo, w końcu podłączyłem tył (chyba czarny kabel) pod line in na na mojej beznadziejnej zintegrowanej dźwiękuwce i zaczeły grać wszystkie, następnie podpiołem ten czarny kabel na swoje miejsce i wciąż wszytskie głośniczki działały. Przedni center mi nie działa gdy włancze Dolby Digital, ale to wina karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...