Skocz do zawartości
XeraN

Problem z Creative Inspire 6.1 6700...

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze do Was z dosc nietypowym problemem... otoz posiadam zestaw Creative Inspire 6.1 6700... i niby wszystko pieknie, gdyby nie to, ze jeden z glosnikow NIE DZIALA !

A dokladniej... podlaczalem satelity z tylu subwoofera na wszystkie mozliwosci... i przy przesunieciu wlacznika na 'UPMIX 5.1 --> 6.1' nie dziala glosnik FRONT CENTER. Przy ponownym przesunieciu na '5.1' dziala FRONT CENTER, ale za to nie dziala BACK CENTER. Czy ktos potrafi mi pomoc ?

P.S. Dodam, ze dzialam na systemie Win 98 SE PL, a moja karta muzyczna to SB Live! 5.1 dolaczana w pudle do glosnikow. Sterowniki do karty muzycznej sa zainstalowane z oryginalnej plytki dolaczanej do samej karty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam niedawno zakupiłem te głośniki i u mnie było podobnie, przód działał a z tyłu tylko lewy i prawy głośnik, kombinowałem z tym przełącznikiem i ciągle było tak samo, w końcu podłączyłem tył (chyba czarny kabel) pod line in na na mojej beznadziejnej zintegrowanej dźwiękuwce i zaczeły grać wszystkie, następnie podpiołem ten czarny kabel na swoje miejsce i wciąż wszytskie głośniczki działały. Przedni center mi nie działa gdy włancze Dolby Digital, ale to wina karty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...