BlueMoth Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, Czasem mój komputer po prostu powoduje wyłączenie obrazu i dzwięku, przy czym cały czas działa i jedyne co mogę zrobić. to go zresetować. Wczoraj miałem jeszcze dziwniejszy przypadek, bo po skończonych 2 odcinkach na netflixie, nie mogłem nic zrobić myszką, kliknąłem esc i zminimalizowało Odtwarzacz, ale dalej nic i nagle stało się to co powyżej ekran zgasł. dzwięk również i jedyne co mogę zrobić to włączyć i wyłączyć ekran. Komputer jest Nowy składany, w różnych sklepach i moje pytanie brzmi - co byście w pierwszej kolejności zgłaszali na Gwarancje - Komputer ma może 2 miesiące. Ewentualnie, jakieś testy mam podać ? z jakiegoś programu ? Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez BlueMoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio38 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Może podgląd zdarzeń przejrzyj? Choć może to płyta główna niesprawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...