luki172 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Od czasu do czasu nie jestem w stanie wlaczyc normalnie komputera tzn. uruchamiam go, startuje karta graficzna (RTX 2070 super gamerock strasznie hałasuje na starcie) na full obrotach i podejrzewam, ze reszta wentylatorów tez, a obrazu brak Musze wtedy wcisnac przycisk reset przy zasilaczu i odczekac chwile, potem juz sie komputer odpala. Windows miałem na dwóch dyskach raz na nvme 2, a obecnie na ssd, takze tutaj problemu nie ma, pamieci ram testowałem wbudowanym w windows programem (memory diagnostic) nie pokazało zadnego bledu, karty graficzne miałem juz w sumie trzy (RX 570/GTX1080/RTX 2070 Super) i na kazdej bylo tak samo. Specyfikacja ; CPU :Ryzen 5 3600 32 GB ram (2x 16gb Goodram 3600mhz) GPU : RTX 2070 SUPER GAMEROCK Dyski : Kingston SSD M.2 NVMe 500GB + 1TB WD HDD + SSD Sandisk 480GB, Zasilacz : Seasonic 550 W Bronze Płyta główna : MSI B450-A PRO MAX Obudowa Silentium PC Armis AR5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...