slaww Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 posiadam radka 9000 Pro bez podkrecania bo slabiutko sie kreci mam procka Athlon 2.4 podkrecony na 2.7/166x13/ pamieci 2x256/333/ i lipa 7480 pkt to chyba malo acha stery to Catylast 5.2 win Xp Pro ----- mam jeszcze jeden problem z ta karta po restarcie kompa lub pwtornym wlaczeni windows widzi ta karte ze ma tylko 32mb a wydajnosc spada o 30-40% gdy go wylacze i poczekam conajmniej 1 godz jest ok czyli widac 64 ram i wydajnosc jest ok --- njieraz na monitorze jest zielona kaszka zeby ja zlikwidowac musze zrestartowac -- prawie na 100 % jest to wina karty graficznej --- spotkaliscie sie z takim czyms!!!![/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 sorrki stery to wersja 3.2 !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ...widzi ta karte ze ma tylko 32mb a wydajnosc spada o 30-40% gdy go wylacze i poczekam conajmniej 1 godz jest ok czyli widac 64 ram i wydajnosc jest ok --- njieraz na monitorze jest zielona kaszka zeby ja zlikwidowac musze zrestartowac -- prawie na 100 % jest to wina karty graficznej --- spotkaliscie sie z takim czyms!!!![/b]Pierwszy raz... Coś mi się wydaje, że karta do wymiany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Podaj napięcia i jaką masz zasiłkę .Zobacz co Ci pokazuje np Rivatuner jeżeli chodzi o magistarale pamięci 64 czy 128 , bo wygłąda jakby chodziła na 64 . Bardzo prawdopodobne że karta jest jakaś padnięta :cry: Spróbuj ją sprawdzić na innym kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jakiej firmy masz tego radeona, może ma zaniżone taktowanie pamięci, a jeżeli masz z tą kartą takie cyrki to prawdopodobnie jest uszkodzona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 te paski zielone i spadanie wydajności karta napweno walnięta no chyba że zasiłka ale to raczej nie zasiłka to zwisy i takie tam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jeszcze jedno gdy podnioslem FSB dla procka 2.4 z 133x15 na 166x13 to cały czas system widzial ta karte ze posiada 32ram i wydajnosc byla cały czas kiepska wiec powrocilem do magistrali 133 i gdy go nie zrestartuje jest tak jak bylo... ale karte zanosze do serwisu tak jak mi poradziliscie. A radeon jest od Sapphiry dodam jeszcze ze w sterownikach karty gdy wszystko ustawie na min to w 3DM2001 mam 8081 pkt. !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 No bo daje sie min do testów !!!!!! czyli wynik spoko tylko teraz te pamięci 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 No bo daje sie min do testów !!!!!! czyli wynik spoko tylko teraz te pamięci 8) Od kiedy to daje się na minimum?? Zostawia się ustawienia default do testów!! Czyli 1024x768!! Wszystko na standartowych ustawieniach!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...