CichyWiesiek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam. Moje pytanie brzmi o co chodzi... laptop Asus tuf gaming z konfiguracją rtx 2060 + ryzen 7 4800h na premierę na amazonie kosztował 999$. Teraz ta kwota wzrosła do 1300$. Czemu tak się dzieje? Czy to nie jest tak że cena wraz z upływem czasu powinna spadać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Aktualnie sytuacja na rynku nie jest dobra, więc na ceny to również wpływa. Już nie wspominają o dolarze. Powinna, lecz nikt aktualnie na to pytanie nie odpowie. W Polsce też już się powoli pojawiają https://www.x-kom.pl/lista/3ha3xqj8v Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Stever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniuul Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Stever napisał: Aktualnie sytuacja na rynku nie jest dobra, więc na ceny to również wpływa. Dokładnie. Niby ceny powinny spadać jednak przez sytuacje na świecie i tego wszystkiego co się teraz dzieje zarówno laptopy i jak i podzespoły do komputera poszły niestety w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamonynus Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tu masz wszystkie laptopy z nowymi Ryzen 4600H i 4800HS. W zeszłym tygodniu był tylko jeden, a teraz już w sumie 7, więc dobra tendencja. Cena wysoka lub rosnąca może się utrzymać: - duże zainteresowanie - dobra wydajność i mega dobre wyniki testów - w Polsce dochodzi jeszcze kurs dolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isyllt Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Hej, odświeżę temat. Jak oceniacie dostępna konfigurację 4600h + 1650ti ? Warte prawie 4k? Jest gdzieś jakaś dobra recenzja? Odnalazłem kilka ale zawsze parowane z rtx a te mnie nie interesują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszWied Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Hej, wlasnie chcialem zalozyc nowy temat ale nie chce powielac. Chcialbym zakupic ten model 4600h + 1650ti + ryzen 7 na 17 calach. Ewentualnie czy ktos polecilby cos lepszego na 17 calach 16gb z ryzenem i w miare dobra karta do 5000 zl ? Czy ktos moze sie podzielic swoim wrazeniami/doswiadczeniem ? Pozdrawiam Tomek Edytowane 23 Czerwca 2020 przez TomaszWied Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmanmaciej Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 ciężki temat ja mam słabszy model tego co podałeś a już mi wystarcza do gier na ultra w te gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 Teraz jest 15" na promocji za 3999zł https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-laptop-fx505-r7-16gb-1tbssd-2060-no-os.bhtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmanmaciej Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2020 Godzinę temu, Setnik napisał: Teraz jest 15" na promocji za 3999zł https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-laptop-fx505-r7-16gb-1tbssd-2060-no-os.bhtml Setnik dobra oferta mogłem się wstrzymać tydzień i bym brał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2020 Te modele możesz dostać w okolicach 4k. https://www.x-kom.pl/lista/c485j2bl6 Przy 4,5k jest już nitro 5 z wydajniejszym procesorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...