Artur-K Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Cześć Od około dwóch tygodni borykam się z problemem braku miniatur filmów, w aplikacji "zdjęcia". Zamiast nich wyświetlają się same wykrzykniki, żadna dodatkowa informacja nie jest wyświetlana. Po kliknięciu film otwiera się normalnie. Gdy zrestartuję ustawienia aplikacji miniatury są generowane i poprawnie wyświetlane, niestety tylko do czasu ponownego uruchomienia tejże aplikacji. Już brakuje mi pomysłów. Usuwałem cache miniaturek, również cache icon, aktualizowałem system i nic. Czy ktoś z was zetknął się z podobną bolączką? Działam na Windows 10 x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ile masz miejsca na partycji systemowej ? Swego czasu miałem podobny problem , winą był brak miejsca na partycji systemowej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-K Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dobry tip na przyszłość, jednak nadal mam tam 120 GB miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...