matrix1 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 mam taki problem jak gram w gry mp: Gun Metal lub moto GP 2 to tnie mi sie głos a raczj zwalnia zauważyłem że dzieje sie to przy grafice jak np: świeci słońce niewiem czym to jest spowodowane.Dzięki za wszelką pomoc.Mam Windowsa XP bez SP1.Mam na slotach PCI tylko karte sieciową i to wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 masz cienka karte muzyczna ja bym podkrecil i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lna jakis wc a jesli masz kase to kup cos szybszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Wiesz - mialem tez Live'a tweakowanego sterownikami na Audigy i czasem byly problemy z obsluga EAX-a np w Unrealu 2. Poszukaj moze na patcha do gry albo wylacz obsluge EAX-a , bo czasem przez to strasznie zwalnia. Te podmienione sterowniki sa troszke niedopracowane i moga powodowac problemy - szczegolnie pod XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Może to tylko moje imaginacje lecz osobiście obarczam winą niezbyt wydajne gpu (FX5200 :twisted: ) + K7S5A.GUNMETAL to dosyć wymagająca gra imoże ciąć grafika i dżwięk przy tej konfiguracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Matrix a co masz oprocz live'a w slotach PCI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Matrix a co masz oprocz live'a w slotach PCI?wrrr.......jest napisane....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...