Khorne Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 czyli co Waszym zdaniem najlepiej nadaje się jako ciecz chlodzaca? Co probowaliscie, jakie sa wady a jakie zalety? Opiszcie swoje doswiadczenia, moze widzieliscie gdzies jakies porownania? Prosze o odpowiedz bo nie wiem na co sie zdecydowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Było wiele razy. Najlepiej woda destylowana z denaturatem, żeby syfy ci się w niej nie zalęgły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 czyli co Waszym zdaniem najlepiej nadaje się jako ciecz chlodzaca? Co probowaliscie, jakie sa wady a jakie zalety? Opiszcie swoje doswiadczenia, moze widzieliscie gdzies jakies porownania? Prosze o odpowiedz bo nie wiem na co sie zdecydowac? Na początku wlałem płyn do chłodnic, ale był stasznie lepki i zbyt gęsty (bez skojarzeń), więc zdecydowałem się na mieszaninę tego płynu z wodą. To według mnie jest najlepsze wyjście, bo nie tworzą się glony i kamień, a zarazem przewodniość cieplna jest cąłkiem niezła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ja bym polecał płyn do chłodnic bo nie przewodzi prądu :) zawsze bezpieczniej co ;) ???? Root87 Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP ;) „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ja polecam borygo+srodek odglaniajacy i dalej wedle upodoban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...