Skocz do zawartości
Khorne

Czego uzywacie do WC?

Rekomendowane odpowiedzi

czyli co Waszym zdaniem najlepiej nadaje się jako ciecz chlodzaca? Co probowaliscie, jakie sa wady a jakie zalety? Opiszcie swoje doswiadczenia, moze widzieliscie gdzies jakies porownania? Prosze o odpowiedz bo nie wiem na co sie zdecydowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli co Waszym zdaniem najlepiej nadaje się jako ciecz chlodzaca? Co probowaliscie, jakie sa wady a jakie zalety? Opiszcie swoje doswiadczenia, moze widzieliscie gdzies jakies porownania? Prosze o odpowiedz bo nie wiem na co sie zdecydowac?

Na początku wlałem płyn do chłodnic, ale był stasznie lepki i zbyt gęsty (bez skojarzeń), więc zdecydowałem się na mieszaninę tego płynu z wodą.

To według mnie jest najlepsze wyjście, bo nie tworzą się glony i kamień, a zarazem przewodniość cieplna jest cąłkiem niezła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym polecał płyn do chłodnic bo nie przewodzi prądu :) zawsze bezpieczniej co ;) ????

Root87

Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel)