Skocz do zawartości
Lazerek

Komputer do gier za ~ 4k bez grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Zamierzam kupić nowego kompa, z czego na razie bym kupował bez grafiki (na razie mam 1050Ti, w przyszłości bym wymienił na lepszą).

Prawdopodobnie również bym nie musiał wymieniać zasilacza (be quiest system power 9 600W 80+ Bronze).

Szukam czegoś w okolicach 4k (nie zamierzam podkręcać),  w razie czego mogę bez problemu naciągnąć budżet jeśli będzie warto, więc co byście teraz polecili?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja propozycja https://www.x-kom.pl/lista/6dmrta6q6 zostawiłem nowy zasilacz.

• SilentiumPC Fortis 3 140mm
  • SilentiumPC Supremo FM2 650W 80 Plus Gold
  • PNY 500GB M.2 PCIe NVMe XLR8 CS3030
  • AMD Ryzen 7 3700X
  • MSI B450 GAMING PLUS MAX
  • GOODRAM 16GB (2x8GB) 3600MHz CL17 IRDM PRO
  • SilentiumPC Regnum RG6V TG Pure Black

Czym prędziej wymienić grafikę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Ajbak co tak wszędzie piszesz z tym czekaniem?  Czekanie wygląda tak....że trwa wieczność zawsze coś nowego wychodzi. 

Poczeka na premierę, do miesiąca będzie kilkanaście testów w sieci + ceny wygórowane i/lub brak w sklepach, w ciągu kolejnego miesiąca czy dwóch wyjdą "+" i "-" z użytkowania z opiniami indywidualnymi. Później gdy sprzedaż spadnie bo rynek się trochę zasyci (jeśli produkt będzie ok) ceny zaczną  do właściwego poziomu spadać. A wtedy...zapowiedzi nowej generacji :)

Edytowane przez Dart9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi